A Plunder játékmód visszatér a Warzone 2-be, de számos változást hoz be, beleértve az AI ellenségekkel történő kötelező harcot.

Semmi kétség, hogy régóta várják a Warzone 2 játékosok, hogy a jó öreg Plunder játékmód visszatérjen, ahol az elsődleges cél a pénzgyűjtés. Azt már régóta tudjuk, hogy a Warzone 2 Season 3 során a játékmódot visszahozzák a fejlesztők, de nem szerették volna extrák nélkül hagyni. Így több dolog megváltozik, például lesznek benne új típusó ellenfelek is, akik bizony nem játékosok lesznek.

Ahogy arról a fejlesztők a hivatalos blogbejegyzésben is írnak, a Season 3 közepén érkező játékmódban AI ellenfelek kerülnek be a játékmódba, akikkel lehetőségünk lesz megküzdeni, természeten extra jutalomért.

Az NPC-ellenfelek Al Mazrah egyes helyszínei és erődítményei közelében kapnak helyet, ha pedig legyőzzük őket, trófeákat gyűjthetünk. Ezeket aztán a Trophy Hunt event során egy Buy Stationnél válthatunk be. A Warzone 2-ben először az Escape from Tarkov ihlette DMZ módban találkozhattunk AI-irányítású ellenfelekkel, de ott arról híresültek el, hogy nagyon nehéz megölni őket.

Az AI harcosok később a Resurgence pályára is bekerültek, aminek sokan nem örültek arra hivatkozva, hogy tönkreteszik az élményt. A fejlesztők végül eltávolították őket a Season 2 Reloadedben.

Plunder 2 eventek

A Plunder új verziója a meccsek közbeni eseményrendszerben is változásokat hoz, sőt új Buy Station tárgyakat és jutalmakat érhetünk el. Íme minden event, ami egy Plunder-meccs alatt megtörténhet:

  • Blood Money – A Blood Money event során az Operátorok kiiktatásáért és kifosztásáért dupla pénz jár.
  • Cannon Fodder – Egyelőre titkos
  • Heat. A Blacksites és Strongholds a szokásos jutalom ötszörösét adja.
  • Contractor – Egyelőre titkos
  • Money Siphon – Az ATM-ek a pályán végtelen készpénzt ontanak magukból.
  • Choke Hold – Egyelőre titkos

Egy meccs alatt több ilyen event is indulhat. Azt még nem tudni, hogy a Warzone 2 Plunderben található AI-ellenfelek mennyire lesznek erősek, az viszont biztos, hogy a játékmódban nagy előnyre tehetünk szert a kiiktatásukkal.

Ezt láttad amúgy?

Super Mario hazaküldte a kritikusokat – a film hatalmas sikerrel indított a mozikban

 

×