A Riot designerek ezúttal sem fogták vissza magukat.

A Valorant fejlesztői már jóval a játék megjelenése előtt eldöntötték, hogy free-to-play modellre szeretnének építkezni. A cégtől nem idegen lépés ez, ám valamivel pótolni kell a kiesett bevételeket. Erre a legjobb út a kozmetikai tárgyak bevezetése. Játékmechanikai értelemben nem adnak előnyt a skinek, de a játékosok továbbra is imádják, ha nem az alap modellekkel kell aprítani az ellenfeleket.

A Valorant következő szezonja már a küszöbön, várhatóan szerdán startol majd el az európai szervereken. A szezonok kezdésére a Riot Games különösen oda szokott figyelni, mindig egy-egy ütős Bundle is érkezik a játék virtuális boltjába. Ezúttal sincs ez másképp, ám könnyen lehet, hogy a játék egyik, ha nem a legdrágább skincsomagját gyártották le a designerek.

Több mint 10000 VP-be kerül majd!

ValorLeaks már péntek délután megszellőztette a Bundle érkezését, de szombat hajnalban a Riot Games sem bírta már tovább húzni. Egy meglehetősen jól összerakott videó keretein belül ismerkedhetünk meg a Radiant Enternainment System csomaggal.

A skinek három variánssal rendelkeznek majd, ahogy a melee is. Az alábbi fegyverekre érkeznek skinek:

  • Phantom
  • Bulldog
  • Operator
  • Ghost
  • Melee

ValorLeaks információi szerint több kisebb ajándék is jár majd a csomag mellé és több mint 10000 VP-be kerül majd. Nagy eséllyel a Zedd Bundle 10700-es árcéduláját lövik be ismét, de nem lepődnénk meg, ha még ezt is túlszárnyalnák.

SMS azonosítás, MMR limit? – Ezekkel a követelményekkel érkezik a Valorant Premier

 

×