Jövő héten elstartol a béta.

Tegnap a Valorant fejlesztői bejelentették, hogy pontosan mikor is érkezik a Valorant Premier globális bétája. A jövő hét közepén elstartoló rendszer új szintre emelheti a kompetitív játékosok élményét, miközben további előnyökkel is jár majd. A játékosok csapatokba verődhetnek majd, hogy ellenőrzött körülmények között mérkőzhessenek meg egymással.

OIyan, régóta kért funkciókkal is találkozhatunk, mint a csapatnevek, map pick/ban rendszer vagy épp a megerősített azonosítás. Fontos, hogy ne lehessen könnyen átverni a Valorant rendszerét, hiszen a Premier utat nyithat a csapatoknak a magasabb ligákba történő bejutásban is. Nem véletlen, hogy a teljes verzió megjelenését valamikor nyár végére időzítheti a Riot Games.

Nézzük is, hogy milyen követelményeknek kell megfelelnünk!

Szerencsére kedd délután egy közérthető bejegyzésben a Riot munkatársai leleplezték az előzetes követelményeket. Egyéni és csapat szinten is meg kell felelnünk több feltételnek. Nézzük is ezeket:

  • A felhasználói fiókot SMS azonosítással kell majd védeni
  • Olyan fiókkal kell rendelkeznünk, mely legalább egyszer teljesítette a Ranked Placement meccseket
  • „Jó megítélésű” fiókkal kell rendelkeznünk, azaz semmilyen tiltás nem lehet rajta
  • A csapatok 5-7 fősek lehetnek majd
  • A csapattagoknak olyan ping értékkel kell tudni játszaniuk, melyek nem mutatnak hatalmas eltéréseket, hiszen ez befolyásolhatná a teljesítményt több szinten is
  • A csapatoknak ki kell nevezniük egy vezetőt a Team Owner képében, ő adminisztrálja a csapatot, választ régiót, zónát

Ezek tehát a legfontosabbak, ám a játékosoknak érdemes lehet átböngészni a folyamatosan bővülő, angol nyelvű „FAQ” bejegyzést is.

Borító: YT

Elképesztően ritka variánsokkal is rendelkezik az új Valorant kés – Így néznek ki

 

 

×