A fejlesztők igazi Easter Egget rejtettek el a játékban.

Az elmúlt hét közepén, szerdán érkezett meg a Valorant legújabb frissítése. A fejlesztők átdolgozták a képességeket jelző indikátorokat, de Sova sem maradt némi vizuális nerf nélkül. Debütált az átalakított Bind is, mellyel minden játékmódban találkozhatunk, kivéve Rankedben. A kompetitív játékosoknak bő két hetes periódust biztosítanak a fejlesztők, hogy szokhassák az újdonságot.

Természetesen skinek nélkül sem maradhatunk. Minden nagy frissítéssel jön legalább egy-egy új csomag, ezúttal egy igazán megosztó kollekcióval jelentkeztek a Riot Games designerei. A Black Market Bundle sokak szerint a rivális CS:GO-ból inspirálódott. Tény, hogy nem a Valve találta ki sem a Glockot, sem az AK-t, nagyon erős áthallás van a skinek és a fegyverek között.

Úgy tűnik, hogy ezt tovább is lehet fokozni: titkos, szintén CS:GO ihlette stílusok jelennek meg az új késen!

ValorLeaks hívta fel a játékosok figyelmét arra, hogy több, nagyon ritka stílus is megjelenik a pillangókésen. Az egyik úgy néz ki, mint a CS:GO Fade textúrája, míg a másik erőteljesen a Doppler skinek Sapphire variánsára emlékeztet. Állítólag Tiger Tooth ihlette változat is létezik, ám arról nem közölt képet ValorLeaks.

Olyannyira ritka ez az Easter Egg, hogy általában csak 50-500 kör után jelenik meg a felhasználó késén, akkor is csak rövid ideig. Sok Valorant rajongó jelezte, hogy szívesen megvásárolnák ezeket a variánsokat külön is, talán a Riot Games elgondolkodik ennek lehetőségén.

Letisztultság, de milyen áron? – Nem olcsó a “CS:GO” Valorant Bundle

 

×