A Riot Games ezúttal is elkéri a skinek árát.

Szerda délelőtt, a várakozásoknak megfelelően megérkezett a Valorant legújabb verziója az európai szerverekre. A változások listáját kedd este már megtudhattuk. Debütált az új Bind, illetve Sova is némi átdolgozást kapott a fejlesztőktől. Vizuális szinten sem maradt minden a régi, az indikátorok egységesítése miatt néhány esetben már nem is fogunk találkozni a sárga jelzésekkel, más esetekben pedig hangsúlyosabbak lehetnek.

Hétfőn a Valorant fejlesztői elhintették, hogy egy új skincsomagot is kapunk a héten. Várhatóan szerda késő este, csütörtök hajnalban kerül sor a váltásra. A felhasználókat az átlagosnál jobban megosztotta a Black Market Bundle, nem is véletlenül.

Nem lesz olcsó a „CS:GO” Bundle!

A gamer közösségnek az új skincsomag láttán egyből a CS ugrott be. A skinek a Counter-Strike felhozatalának kinézetével ruházzák fel a Valorant fegyvereit. A CS:GO rajongók egyből meg is jegyezték, hogy ők ezeket a „skineket” ingyen is megkapják, nem kell 80-100 dollárokat kicsengetni értük. Bizony, a csomag ezúttal sem lesz olcsó, hiába a letisztult design.

 

Az alábbi skinek kapnak új kinézetet:

  • Classic – Glock kinézet
  • Bulldog – Famas kinézet
  • Marshal – Scouthoz hasonló kinézet
  • Vandal – AK kinézet
  • Melee – Pillangókés

A teljes csomagért 7100 VP-t kell otthagynunk a kasszánál, a kés pedig 3550 VP-s árcédulát kapott, azaz ezúttal is egy prémium kategóriás termékről beszélünk. 10 Radianite ponttal oldhatjuk fel a további variánsokat, illetve ennyi pontot kell kicsengetünk, ha animációt is szeretnénk a pillangókésünkre.

Borító: YT

Nem csak új Bind érkezett, de Sova sem úszta meg – Íme a Valorant v6.07

 

×