Letisztult designnal támadnak a Riot Games munkatársai.

A Valorant fejlesztői már jóval a játék megjelenése előtt eldöntötték, hogy free-to-play modellel érkeznek a piacra. Ez azóta sem változott, bárki ingyen és bérmentve fejest ugorhat a Riot Games FPS lövöldéjébe. Ennek azonban az az ára, hogy a játékban megtalálható skinek jelentős részéért bizony fizetnünk kell. A remek ár-érték aránnyal rendelkező Battle Pass is jó opciónk lehet az egyedi csomagok mellett.

Talán ez a legjobb út az ingyenes játékoknál. Hiszen így kizárható a pay-to-win tárgyak felbukkanása, illetve akkor sem ér hátrány senkit, ha egyetlen egy skint sem vásárol az egész “pályafutása” során. A Valorant fejlesztői nem finomkodnak, ha a csomagok árcédulájáról van szó. Ezúttal egy igazán különleges Bundle nyomára bukkantak az adatbányászok, melyet talán egy másik játék ihletett.

Érkezik a „CS:GO” bundle?

ValorLeaks hétfő délután posztolt néhány képet egy érkező csomagról, majd később a fejlesztői tweet is napvilágott látott. A közösségnek egyből a rivális FPS játék, a Counter-Strike ugrott be. Nem véletlenül. A Vandal skin erőteljesen AK-ra emlékeztet, a Classic-ot is egyértelműen a Glock ihlette, de felbukkan egy Scout és egy Famas is a képeken. Ráadásul a skinek máshogy nézhetnek ki a védekező és a támadó oldalakon. Természetesen nem a Valve találta fel ezeket a fegyvereket, ám lehetetlen nem a CS-re asszociálni a látottak alapján. A Bundle ára ismeretlen, az azonban biztos, hogy szerdán este érkezhet meg az európai játékosok Store felületére.

Bind is érkezhet a héten:

Előbb érkezik az új Bind – Ez a Valorant pálya búcsúzik Rankedről

 

×