A fejlesztők ismertették az új terveket.

2023 januárjában bemutatkozott a Valorant legújabb pályája, Lotus. A fejlesztők erre az időre végeztek Split átalakításával is, így adta magát a lépés, hogy mindkét helyszín megérkezzen a mappoolba. Ez azonban azt jelentette, hogy két korábbi szereplőtől búcsúznunk kell. A fejlesztők nem indokolták meg a döntést, ám hamar kiderült, hogy Bindot és Breeze-t éri a megtiszteltetés.

Az előző frissítés után kiderült, hogy Bind a v6.08-as csomagban érkezhet meg a felhasználók gépeire. Úgy tűnik azonban, hogy a fejlesztők meggondolták magukat és egy kis előzetes gyakorlással örvendeztetnék meg a Valorant játékosokat. Korábban erre nem volt példa, talán a Splites tapasztalatok alapján döntöttek így.

Már a következő frissítésben érkezik Bind, az is kiderült, hogy melyik pályától búcsúzunk!

A v6.07-es nevet viselő, soron következő Valorant frissítésben már debütál is az új Bind. Minden egyes játékmódban az új kialakítás köszönt vissza ránk, ám a kompetitív és Ranked megjelenés a korábban jelzett április végi időpontban történik csak meg. Ahogy az lenni szokott, ha egy „új” pálya jön, akkor egynek búcsút is kell mondanunk. Ez sem titok már többé, a fejlesztők Icebox-ot jelölték ki, ám a map későbbi sorsáról nem árultak el semmit. A v6.07 érkezésének időpontja ismeretlen, ám nagy eséllyel már jövő hét közepén élesedhet is.

Hiába várod ezeket a skineket a Night Marketbe – Négy újonc érkezik

×