A héten friss információk érkeztek.

Már 2022 augusztusában érkeztek olyan információk, melyek arra utaltak, hogy ősszel jelentősen fejlődhet a Valorant kompetitív rendszere. A játékfájlokban utalások voltak in-game kupákra, összecsapásokra, klán/csapatrendszerre. Aki kicsit is ismeri a Fortnite kompetitív világát, azok számára nem ismeretlen terület ez. Az Epic Games évekkel ezelőtt lehetőséget adott teljesen ismeretlen, ám profikat megszégyenítő játékosok számára a kitörése. Heti szintű, in-game kupák segítségével bizonyíthatták tudásukat, nem mellesleges pedig szép kis pénzösszegeket is zsebre vághattak.

Október végén aztán a Riot Games elérkezettnek látta a pillanatot, hogy némi betekintést adjon a játékosoknak az újdonságokkal kapcsolatban. Akkor a adatbányász, ValorLeaks osztott meg pár screenshotot, információt a közeljövőben elstartoló felületről.

Kierült, hogy pontosan mikor érkezik a globális béta!

A brazil régiót érte a megtiszteltetés, hogy az elsők között teszteljék a Riot Games műhelyében készülő fejlesztéseket. Létrehozhatunk majd saját csapatokat, még a logót is személyre szabhatjuk a játék menüjében. Az egyes szezonok néhány hétig tartanak majd, melyet egy nagyobb jelentőséggel bíró kupa zár majd le. Hétfő délután megérkezett az újabb bemutató, már egy konkrét dátummal megfűszerezve. Sokak örömére érkezik a beépített map pick/ban rendszer is, a globális béta startja jövő héten, április 25-ére várható. Várhatóan augusztus környékén léphet ki a béta státuszból a funkció.

Ezen kívül számíthatunk jutalmakra is, de ez az út vezet a VCT Challengers szakaszba is majd. A telefonos hitelesítés itt is kötelező lesz, ám a pontokról, az esetleges exkluzív shopról, csak később kapunk részletes tájékoztatást, addig az angol nyelvű FAQ oldallal kell beérnünk. Az újdonság a Premier nevet fogja viselni.

Borító: YT

Elképesztően ritka variánsokkal is rendelkezik az új Valorant kés – Így néznek ki

 

×