Különleges promócióval találkozhatunk.

Az Nvidia 2022 szeptemberében leleplezte le legújabb generációját. Az ADA – RTX 40 szériából jelenleg négy modell érhető el. Az RTX 4090 és 4080 tavaly, míg az RTX 4070 Ti és 4070 párosa idén debütált. Mindegyikben közös, hogy az Nvidia a korábban, mesterségesen feltornázott árakra kezdett el építkezni.

Ennek köszönhetően óriási szakadék alakult ki a használt és új kártyák ára között, nem is fogynak olyan jól a friss modellek. Nem szokatlan az sem a boltoktól, hogy valamilyen promócióval megfűszerezve árulják a videókártyákat. Egy-egy ingyenes játékon vagy épp valamilyen ajándékutalványon meg sem lepődik az ember. Úgy tűnik azonban, hogy az egyik japán bolt ezt új szintre emelné, talán egyedülálló módon.

Ajándék videókártyát adnak az RTX 4090 mellé!

A Videocardz csapata szúrta ki, hogy a japán NTT-X érdekes ajándékkal lepi meg az ASUS RTX 4090 TUF Gaming OC vásárlókat. Ez pedig nem más, mint az Intel egyik legjobb ár-érték arányú kártyája, az ARC A750. A javított drivereknek köszönhetően az ereje valahol az RTX 3060 környékén jár, így másodlagos gépbe kiváló helyt állhatna. Az akció április 30-án kezdődik majd és sajnos 5 vásárlóba ki is merül, de érdekes látni, hogy már ilyenekkel próbálkoznak a boltok, hogy egyáltalán vigyék ezeket a kártyákat.

Ez a game egy szörnyeteg: 36 GB RAM kell a Myst és a Riven alkotóinak új játékának

 

×