Egy művész Unreal Engine 5-tel építette fel és alakította játszható anime játékká Tokiót. A végeredmény fenomenális, ráadásul ingyen kipróbálhatod!

Az Unreal Engine 5 továbbra is lenyűgözi a játékosokat mindenhol a világon, hiszen a valaha látott legmeghökkentőbb és legrealisztikusabb grafikákat generálja. Miközben a fejlesztők célja, hogy a motor segítségével fiktív környezeteket hozzanak létre a jövőbeni játékokban, egy Yan Ru nevű művész arra használta, hogy szimulálja a japán fővárost, sőt, játszható animévé alakítsa át – írja a Gaming Bible.

Forrás: Yan Ru – ArtStation

Yan Ru a csatornáján közzétett YouTube-videón engedett bepillantást abba, hogy hogyan dolgozta ki a játékot. Ebben végig is vezeti a nézőt a nagyon pontosan ábrázolt Tokió városán, amelynek valós helyszíneit anime-esztétikával vegyítette. Az anime reklámtáblákkal és egyéb képekkel kiegészített demó lenyűgöző környezetet teremt, amit hatalmas élmény lehet felfedezni – pláne ingyen!

 

A videó leírásában Yan Ru jelzi: a szándék az, hogy az itt látottak később teljes, nagy játékká fejlődjenek, de a game demó változata máris elérhető, a művész ArtStation oldalán. A próba verziót teljesen díjmentesen innen tudod leszedni PC-re – csak bírja szuflával!

Ez a motor tényleg egy csoda:

Letaglózó a Far Cry világa Unreal Engine 5-ben – Ilyet várhatunk a 7-ik játéktól?

 

×