A japán Steamcream bőrápoló cég bemutatta a Square Enix együttműködésében létrejött Final Fantasy XIV hidratáló krémcsaládot.

A hír igaz: Japánban a Square Enix összeállt a Steamcream nevű céggel, hogy közösen elkészítsék a kifejezetten Final Fantasy 14 bőrápoló krémet. Ebben semmi meglepő nincs, ha tudjuk, hogy a japánok milyen termékeket szoktak kiadni videojátékok kapcsán. Gondoljunk csak például a Resident Evil valódi healing cuccira. A FF14 krém 75 grammos dobozokban kapható, egy doboz 1980 jenbe kerül (kb. 5000 forint). Hat különböző dizájnt adtak ki, köztük Job Icons, Soul Crysals, Mother Crystal, Endwalker, Loporrit és Minion Stickers.  A jó hír, hogy úgy tűnik, hogy a Garland of Dew weboldal Japánok kívülre is szállít belőle.

Még kakaóvaj is van a krémben!

A krém a következő összetevőket tartalmazza: víz, mandulaolaj, kakaóvaj, glicerin, sztearinsav, TEA, zabmag, jojobamagolaj, levendulaolaj, kamillavirágolaj, keserűnarancsvirágolaj, keserűnarancsvirág-kivonat, damaszkuszi rózsavirágolaj, cetearil-alkohol, tokoferol, etil- és propilparabén.

A Steamcream egyébként több esetben készített már hasonló termékeket más márkákkal közösen, szóval annyire nem lepődünk meg. Aki esetleg nem tudná, a Final Fantasy 14 az egyik legnépszerűbb MMORPG a bolygón, szóval mindent el lehet adni vele. Főleg ha azt ígérik, hogy olyan szép lesz a bőröd, mint a játékban a szereplőknek.

Ez is érdekes:

Processzorok útvesztője 2. – Ezt jelentik az INTEL procik jelzései egyszerűen

 

×