Hatalmas akciót indított a Ubisoft, amely keretében szinte fillérekért zsebelhetjük be a legnagyobb címeit.

Oké, bűntudatunk talán nem lesz attól, hogy mocsok olcsón vesszük meg a Ubisoft játékait, de ettől függetlenül tényleg elfoghatja az embert egy furcsa érzés tőle. Az én fejemben például a „hol a csapda?” kérdés visszhangzik, de viszonylag hamar túl tettem magam rajta, mielőtt a vásárlás gombra nyomtam volna.

Hogy pontosan mi az oka a francia stúdió hirtelen akciójának, azt megmondani nem tudom, de az időzítés azért is lehet érdekes, mert pont a napokban került bevezetésre Xboxon is a Ubisoft+ frappáns elnevezésű játékszolgáltatás, ami bár a Game Pass-hoz mérten kissé drágának tűnhet, mégis akadnak vonzó tulajdonságai. Mindenesetre a PC-s hozzáférést is biztosító szolgáltatás mellett az tűnne logikusnak, hogy a játékokat drágábban adják, mint egy havi előfizetést, most azonban konkrétan fillérekért rabolhatunk rá akár a legújabb címekre is.

Az akciót a Ubisoft oldalán találjuk egészen április 27-ig bezárólag, ahol olyan játékokra csaphatunk le irdatlanul pofátlan áron, mint a

  • Far Cry 6 -75% után 15 euróért ~ 5500 forintért
  • Assassin’s Creed Valhalla -67% után 19,80 euróért ~ 7400 forintért
  • Assassin’s Creed Odyssey -75% után ~ 5500 forintért
  • Watch Dogs Legion: Ultimate Edition -80% után 24 euróért ~ 9000 forintért
  • The Crew 2 -80% után 10 euróért ~ 3700 forintért
  • vagy sok sok már mellett a Might & Magic Heroes VII -75% után 7,5 euróért ~ 2800 forintért.

Egyébként érdemes átnyálazni az összes ajánlatot, hiszen szinte minden újabb és régebbi, kult-klasszikus cím is jóárasítva lett. Ilyen például az Anno-sorozat, a zseniális Rayman-széria, a South Park játékok, vagy az atomhangulatos The Division.

Ezt is érdemes elolvasnod:

A Gollam játék akkora vicc, hogy már a szinkront is külön DLC-vel kell megvenni hozzá

 

×