A cég szépen lassan meghódítaná az alsó kategóriát.

Az Intel nem árult zsákbamacskát, amikor bemutatta az ARC Alchemist szériás videókártyáit. Előre lehetett tudni, hogy nem a konkurensek flagship kategóriáját szeretnék ostromolni az első időszakban. Az sem volt titok, hogy a régebbi DirectX verziókat használó játékokkal gondban lesznek. Most, hogy pár hónapja hazánkban is megtalálhatjuk már az Intel videókártyáit, egyre jobb alternatívák lehetnek.

A hardveres oldal teljesen rendben volt, a szoftveres oldal pedig folyamatosan fejlődik. Már az első fél évben is 10-20%-os javulásokat olvashattunk le, ám februárban tovább nőtt ez. Úgy tűnik, hogy ezt követően sem pihentek meg az Intel mérnökei, hiszen pár nappal ezelőtt egy újabb driver zavarta fel az állóvizet.

Ismét mérhető FPS növekedést mérhetnek a játékosok!

Ráadásul nem is szimplán a raszteres teljesítményről beszélhetünk, hanem bizony Ray Tracing alatt is szemmel látható a képkockák számának gyarapodása. A fenti képről leolvashatjuk, hogy az A750 javult Dirt 5-ben, Metro Exodusban, de az F1 és Deathloop rajongók is elégedetten csattinthatnak.

Az Intel mérései alapján az Intel A770 már 10%-kal gyorsabb az RTX 3060-nál. Mindezt úgy érik el, hogy mind az A770, mind pedig az A750 sokkal-sokkal jobb ár-érték aránnyal rendelkezik. Úgy tűnik, hogy az Intel egyre stabilabb alapokat teremt a következő generációk számára.

Forrás: Intel / Videocardz

Ilyen se volt még: a saját játéka LETORRENTEZÉSÉRE buzdít egy fejlesztőcsapat

 

×