A Rocksteady régóta várt Suicide Squad: Kill the Justice League című játéka új megjelenési dátumot kapott. Lesz idő javítani bőven.

Egyébként nagyon sokan várták a Rocksteady DC akciójátékát, amiben ezúttal gonoszokat irányíthatunk. A Suicide Squad: Kill the Justice League most új megjelenési dátumot kapott, mivel az eddig látottak nem igazán győzték meg a rajongókat. A februári PlayStation State of Play alkalmával megjelent gameplay videó nem nyerte el a játékosok tetszését, a sok-sok negatív visszahang után pedig a Rocksteady úgy döntött: csúsztatja a megjelenést, nem is kicsit.

Olyan sokat késik egy játék, hogy akár az alapoktól kezdhetik újra.

 

Az eredetileg 2020 augusztusára ígért Suicide Squad: Kill the Justice League sok DC szupergonoszt vonultat fel, mint Harley Quinn, King Shark, Captain Boomerang és Deadshot, akik többek között Superman, Batman és Flash ellen harcolnak. A nagyra értékelt Batman: Arkham sorozat után a rajongók elgondolkodtak azon, hogy a stúdió miért is készített egy négyjátékos, kooperatív, Metropolisban játszódó lövöldözős játékot? A játék megjelenése már csúszott egyszer, de úgy volt, hogy idén május 26-án érkezik. Nemrég azonban bejelentették: 2024 februárban kapjuk csak meg.

Az új dátum azt jelenti, hogy a februári bejelentés után még egy teljes évet kell várni rá. Ennek persze egyértelműen az az oka, hogy van még mit csiszolni a játékon, ha sikert akarnak elérne vele. Hát, lesz idejük az biztos.

 

 

Szívből reméljük, hogy egy év alatt sikerül úgy átdolgozni a játékot, hogy méltó legyen a stúdió korábbi játékaihoz, sőt: reméljük, hogy még a Suicide Squad filmeken is túltesz majd a sikere, ami valljuk be: nem igazán nyűgözte le a DC-rajongókat.

A Suicide Squad: Kill the Justice League 2024. február 2-án jelenik meg PC-re, PS5-re és Xbo-ra. Jó várakozást!

Ezt láttad már?

A videojátékok törtnetének 7 legvállalhatatlanabb, legtrágyább PC-s portja

 

×