A japán Call of Duty fiók árulkodhatott.

Szerda este megérkezett a Warzone 2 és Modern Warfare II legújabb szezonja. A Season 3-at elképesztő marketinghadjárat előzte meg, az elmúlt héten szinte minden napra jutott friss információ. Megismerhettük az új fegyverek egy részét. Az sem titok, hogy visszatérnek az egyhites sniperek, illetve rengeteg mechanikai változtatásra is készülhetünk a szezonban. 

Azt már a frissítés előtt tudhattuk, hogy négy fegyver fogja színesíteni a Season 3-at. Ebből hármat szinte biztosra is vehettük. Első körben megérkezett az FJX Imperium Sniper Rifle és a Cronen Squall Battle Rifle párosa, melyeket a Battle Pass belépő segítségével oldhatjuk majd fel. A képek alapján borítékolható az is, hogy a Reloaded frissítés után élesedő egyik pisztoly a Tec-9 lehet majd.

Kiszivároghatott a negyedik újonc is!

A negyedik fegyverről sem kép, sem pedig információ nem volt, ám kedden hibáztak a Call of Duty fejlesztői. Egészen pontosan a japán alfiókot okolhatjuk a történtekért, melyet CharleINTEL ki is szúrt pillanatok alatt. A Twitter üzenetben egyértelműen Automatic .50 GS-ként hivatkoztak az érkező újoncra. A Desert Eagle-t már megtalálhatjuk a játékban, ám automata formában nem igen találkozhatunk vele. Egy igazi szörnyet szabadíthat majd a pályákra az Activision, remélhetőleg a következő egy hónapban még finomítják az erejét.

Addig is érdemes megismerkednünk a két friss fegyverrel:

Ideje közelebbről is megismernünk a Warzone Season 3 új fegyvereit

 

×