Rengeteg hasznos fejlesztésre számíthatunk.

Bár a tényleges Call of Duty patch notes csak a szerda esti órákban érkezik, a fejlesztők kedden ismét elhintettek néhány információt. Szükség is volt erre, hiszen a hétvége folyamán több pletyka is keringett már a közösségen belül. Egy-egy elejtett mondat alapján sejteni lehetett, hogy visszatérhetnek a teljesen felpáncélzott ellenfeleket is leterítő Sniperek. Több tartalomgyártó utalt arra, hogy mind a TTK (Time-To-Kill – Öléshez szükséges idő), mind pedig a mozgás terén is számíthatunk némi változásra. Szerencsére kedd este a Call of Duty csapatának blogbejegyzése a fenti kérdésekre választ is adott, így már tényleg csak a nerfeket és buffokat kell várnunk.

Nézzük is, hogy mire számíthatunk!

Dinamikusabb meccsek

A Battle Royale mód is némi átdolgozáson esik majd át. A fejlesztők többek között csökkentik a körök közti időtartamot a meccsek közepén. Ezen kívül több Ammo Cache és Buy Station is színesítheti majd a pályákat. A két változtatás segítségével bizony a játék minden szakasza tartogathat izgalmakat a játékosok számára. Nem szabad elfeledkeznünk az érkező UAV tornyokról sem, melyek szintén arra ösztönzik majd a játékosokat, hogy több tűzpárbajban vegyenek részt.

A tűzpárbajok

A játékosok több szintű fejlesztéseket kapnak a harcokkal kapcsolatban is. A játék sokkal visszafogottabban jelzi vissza a sebzéseket. Ennek köszönhetően sokkal tisztább maradhat a HUD, konzisztensebben viselkedik a felhasználói felület harc közben. Azt sem bírták magukban tartani a fejlesztők, hogy bizony tényleg visszatérnek az egy hitből ölő Sniperek. A Bolt-Action Snipereket Explosive lőszerrel kell kombinálnunk ennek elérhetőségéhez. Ezen kívül a Bomb Drone is átalakítva érkezik vissza a játékba, többé nem lesz olyan erős, mint volt. Inkább taktikai célra lehet majd felhasználni, mintsem ész nélküli pusztításra.

Mozgás

A fejlesztők állítása alapján a szerda este megérkező változások bizony a mozgást is jelentősen feljavítják. Sokkal dinamikusabb, folyamatosabb mozgásra számíthatnak majd a játékosok. Nem csak a futás, de mászás, úszás vagy épp csúszás közben is érezhetjük ezeket a fejlesztéseket. A Redeploy Drone-ok szintén jobban segítik majd a rotálást a térképeken, szintén javítva a meccsek dinamikáját.

QoL változások

A fejlesztők több olyan fejlesztést ígérnek, melyek a jobb játékélményért lesznek majd felelősek. A Tac Map például sokkal jobban segíti majd a játékosokat, de az Incoming Killstreak banner is sokkal egyértelműbb lesz a Season 3-tól kezdődően. A pontos listát azonban csak szerda este ismerhetjük meg.

Warzone 2.0 Ranked és a többi újdonság

A körülbelül egy hónap múlva érkező Season 3 Reloaded még izgalmasabb lehet, mint az alap frissítés. Ekkor érkezik a Warzone Ranked, a Plunder és két pisztoly is. Ezekről szerdán még nem biztos, hogy sokat megtudunk, ám az elkövetkezendő hetekben bizony további blogposztokra is számíthatunk. Igazi vízválasztó szezon elé nézhetünk, az már biztos. A Warzone 2 és Modern Warfare II harmadik közös szezonját 18:00 órától tölthetik elő a játékosok, 19:00-kor pedig élesednek is már az újdonságok. 

A Battle Pass sem marad a régi:

Nem csak a Blackcellt kapjuk – Hasznos újítás is érkezik a COD Battle Pass-hoz

×