A fejlesztők ezúttal a belépőt vették górcső alá.

A héten tovább folytatódik a Call of Duty Season 3 startját megelőző marketinghadjárat. Múlt héten megismerhettük az újdonságok egy szép kis listáját, de még szerdára is tartogatnak meglepetéseket a Call of Duty fejlesztői. Egy azonban biztos. Rettentően megosztóra sikerült az új Battle Pass csomag, a Blackcell mely egy új prémium szintet vezet be az alap belépő mellett.

 

Ennek megkérdőjelezhető ár-érték arányáról már elmélkedtünk, ám minden bizonnyal rengeteg rajongó így is le fog csapni a csomagra. Szerencsére az alap Battle Pass belépővel rendelkező játékosok nem szenvednek el extra hátrányt, sőt, egy roppant hasznos újdonságot is kaphatnak majd. Nézzük is, hogy mivel készülnek számunkra a programozók és designerek.

Íme az új Battle Pass funkció és néhány Blackcell skin!

 

CharlieINTEL szúrta ki, hogy mostantól lehetéségünk lesz automatikus Token költésre. A kinézett Operator skin vagy épp Blueprint felé vezető utat automatikusan kijelöli nekünk a játék és a feloldáshoz szükséges Tokeneket el is költi számunkra. Természetesen maradhatunk a szokásos, manuális módnál is.

 

A fenti képen a BlackCell jutalmak listáját találhatjuk. A csomagot csak valós pénzért vásárolhatjuk meg, nincs lehetőség CP egyenlegre kiváltani. Az Operator skin mellett jármű textúra, Blueprint, garantált 1100 CP és Tier Skippek is ütik a markunkat. Ezen kívül 12 extra stílust kaphatunk több Operatorra és további 1400 CP-t ki is farmolhatunk. A Season 3-as frissítés április 12-én, szerda kora este érkezik a szerverekre. 

Az új fegyverek:

Ideje közelebbről is megismernünk a Warzone Season 3 új fegyvereit

 

×