Egyes CoD rajongók félreértették a fejlesztők üzenetét, és csalódottan vették észre, hogy a Season 3 során nem jelent meg a Plunder játékmód. De akkor mikor jön?

Annak ellenére, hogy a Warzone 2 és Modern Warfare 2 Season 3 rengeteg újdonságot hozott, például számtalan buffot és nerfet a fegyverek terén, valamint a játékmódok listája is alakult, sokan észrevették, hogy a korábban ígért Plunder játékmód nem jelent meg. Bár a fejlesztők és mi is többször kiemeltük, hogy a játékmód csak a Season 3 közepén, a Reloaded frissítés során érkezik, most egy szivárgásból az is kiderül: pontosan mikorra várható.

A felújított és átalakított Plunderre még nagyjából egy hónapot kell várni!

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy nagyjából milyen változások várhatók a pénzgyűjtős Plunder játékmódban, a Warzone 1-hez képest. Ott írtunk arról, hogy sok-sok event várható benne, valamint AI ellenfelek is. Most azonban azt is látjuk a Call of Duty Facebook csoportokban, hogy sokan nem értik, mikorra várható a játékmód. Többen egy konkrét dátumra kíváncsiak. Nos, tudunk szolgálni egyel!

Mikor jön a Warzone 2 Season 3 Reloaded és a Plunder?

Nos, ha lehet hinni az Insider Gaming kiszivárgott információinak, akkor a Season 3 Reloaded és feltehetően az akkor megjelenő Plunder is, 2023. május 10-én érkezik. Ezt többnyire arra alapozzák, hogy a Reloaded frissítések nagyjából egy hónappal a szezon indulása után érkezik. A lap azt is álltja, hogy 2023. április 19-én egy új „Pro Pack” érkezik a játékba.

Hogy mit tartalmaz majd a Season 3 Reloaded, azt még nem tudni, de az Infinity Ward már megerősítette, hogy a Gun Game visszatér a Season 3 alatt. A kiszivárgott információk szerint a Plunder mellett a Warzone Ranked is érkezik a Season 3 során, de hivatalos bejelentés még nem érkezett. Simán lehet, hogy a fejlesztők eltolják a megjelenést.

Szóval egyelőre úgy tűnik, hogy minimum május 10-ig várnunk kell a Plunderre. Kibírod addig?

Brutális áremelésre készül az Apple, nem fogsz új iPhone-t venni

 

×