Szerda estétől már itt esnek egymásnak a játékosok.

A Gulag egy igazán egyedi funkció, mely megkülönbözteti a Warzone 2-t a többi battle royale játéktól. A Fortnite-ban és több címben is van lehetőségünk visszatérni, ám nem ilyen formában. Egyedül a PUBG-ben találkozhatunk nagyon hasonló formátummal, ám egyértelműen a Call of Duty-ból merítettek a fejlesztők, jóval később jelent meg az egykor egyeduralkodó játékban.

A Warzone 2 Gulagja az elmúlt időszakban több változáson is keresztülment. A megjelenéskor egy 2v2 arénával találkozhattak a játékosok, melyeken a fegyverfelhozatal is eltérő volt. Aztán közösségi nyomás hatására és a visszajelzések alapján a Season 2-ben immár egy sokkal klasszikusabb, 1v1 formátummal jelentkeztek a fejlesztők.

Season 3-ra ismét átalakul a Gulag!

A fejlesztői blogbejegyzésből hamar kiderült, hogy bizony új helyszínnel találkozhatunk szerda estétől. A játékosok a fentebb is láthatóm, Blacksite pályán eshetnek majd egymásnak. A győztes jutalma továbbra is egy második esély lesz, melyet érdemes lesz kihasználni. A fejlesztők azt is elárulták, hogy Gunfight pályaként is debütál majd Blacksite, így a fizetős mód tulajdonosai is fejest ugorhatnak az izgalmakba. A bejegyzésben nem esett szó mechanikai vagy épp loadout változásokról, így nagy eséllyel ezek nem fognak eltérni a Season 2-ben tapasztalható viszonyoktól.

A Sniperek kritikus változtatást kaphatnak:

Mégis visszatérhetnek az egyhites COD Sniperek? – Megszólaltak a fejlesztők

 

×