A közösség tűkön ülve vár.

Múlt héten a Warzone 2 fejlesztői ismertették az újdonságok előzetes listáját. Megismerhettük az új fegyvereket, azt is megtudhattuk, hogy milyen tárgyak debütálnak a szezon során. Többé az érkező játékmódok listája sem titkos, ám egy részük csak a Reloaded frissítés után debütálhat majd.

Az elkövetkezendő napokra is tartogatnak még extra információkat az Activision munkatársai. A fegyvereket érintő nerfeket, buffokat és egyéb változásokat csak szerdán, a frissítés előtt néhány órával ismerhetjük meg. Az szinte borítékolható, hogy a legjobb öt fegyver közül több is kiesik majd, míg néhányan az élre törhetnek majd a buffok után. Úgy tűnik azonban, hogy egy extra változtatásra is készülhetnek a játékosok, sejtelmesen utaltak erre a fejlesztők.

Crucial changes to sniper rifles… One shot?
by u/Valuable_Composer975 in CODWarzone

Visszatérhetnek az egyhites Sniperek?

A felhasználók szomorúan vették tudomásul a Warzone 2 megjelenésekor, hogy többé Sniper fejlövéssel sem hullanak egyből a játékosok. Ez tudatos döntés volt a fejlesztők részéről, mely azonnal kettészakította a közösséget. Az elmúlt két szezon során azonban nem változtattak ezen a programozók. A legutóbbi blogbejegyzésben azonban elejtettek egy mondatot, melyre sokan felfigyeltek. A 24-48 órán belül várható patch notes-ban olyan, Snipereket érintő változásra számíthatunk, mely kulcsfontosságú lehet a játék jövőjének szempontjából. Sokan úgy vélik, hogy végre visszatérhetnek az egyhites lövések, melyre a fogalmazás alapján bizony komoly esély is lehet. Pár óra és kiderül minden.

Értékes ajándékokkal próbálják visszacsábítani a Warzone 2 játékosokat

×