Nem éppen ugyanakkora fizetést vihetett haza az HBO The Last of Us sorozatának két főszereplője. A különbség akkora, hogy a hír vírusként terjed.

Sok szó esett már a The Last of Us sorozatról, most azonban olyan dologra derülhetett fény, ami nem annyira a sorozatról szól, mégis eléggé kiborította a rajongókat. Bár a HBO fizetésekhez nem sok köze van magához a sorozathoz, és nem is minősíti azt, vírusként terjed most mégis a hír, hogy a két főszereplő fizetése közt elég nagy a különbség.

Pedro Pascal majdnem tízszer akkora fizut kapott a sorozatért, mint Bella Ramsey.

Bár való igaz, hogy a justjared.com fizetési adatait még nem erősítették meg a színészek, de ez elég volt ahhoz, hogy sok helyen felháborodott kommenttel lehessen találkozni az ügy kapcsán. Ha minden igaz, Bella Ramsey epizódonként 70 ezer dollárt, vagyis kb. 24 millió forintot kapott, a sorozatért összesen tehát nagyjából 217 millió forintnak megfelelő összeget vitt haza – számolta ki az Index.

Ezzel szemben a hír szerint Pedro Pascal nagyjából egy epizódért kapott annyit, mint Bella az egész sorozatért. Pedro egy epizódért ugyanis 600 ezer dollárt kapott, ami 206 millió forintnak felel. Igen, egyetlen epizódért kapott ennyit. Így a sorozat után összesen 1,8 milliárd forintnak megfelelő összeggel lett gazdagabb.

Bár ezzel kapcsolatban nagy a felháborodás, sokan megértik, hogy van különbség a két színész tapasztalata és presztízsértéke között a szakmában. Ugyanakkor Bella fizetése még simán megnőhet, hiszen már berendelték a sorozat második évadát, amiben az időugrás ellenére is Bella lesz majd Ellie.

Persze egyelőre a fenti számokat nem is lehet biztosra venni, az viszont tuti, hogy elég jó fizetéseket kapnak a színészek az HBO-nál.

Ezt láttad már?

Mérföldkő az adaptációk kategóriájában? – Super Mario Bros.: A film kritika

 

×