A Modern Warfare 2 Season 3 rengeteg új tartalmat kínál majd, a multiplayer rajongók pedig legalább két új pályát kapnak. Egyik éjszakai lesz.

Bár még mindig kevés konkrét infót tudni a Modern Warfare 2 és Warzone 2 Season 3 tartalmairól, azt már tudjuk, hogy rengeteg új tartalommal készülnek a fejlesztők. Az például már biztos, hogy a MW2 multiplayer kedvelői legalább két új pályát kapnak.

Ezek egyik egy éjszakai map lesz.

Azt is lehet már tudni, hogy a Modern Warfare 2 Season 3 április 12-én jelenik meg, és jön egy új fegyver, az Intervention, valamint két új Operátor, sőt jön a régóta várt Gunfight. Miközben a Gunfight várhatóan saját pályákat hoz a Modern Warfare 2-be, a játékosok kíváncsiak, hogy mi lesz a 6v6-os multiplayer pályákkal a Season 3-ban.

A fejlesztők közben egy képet osztottak meg a éjszakai map kapcsán, ahol szükség lesz az éjjellátó szemüvegre.

 

A pályának egyelőre nincs neve, legalábbis nem tették még közzé. Azt viszont hozzátették a poszthoz, hogy hamarosan még több infót osztanak meg róla. Ez is egyébként a playereknek köszönhető, hiszen régóta követelik a funkciót a multiplayer játékosok. Úgy tűnik, hogy funkció helyett egy külön pályát építenek a sötét módra.

Persze már most vannak olyanok, akik szívesen látnák az éjszakai módot a Warzone 2-ben is. Egyelőre viszont nincs arra mutató jel, hogy ez megvalósulhat. Valószínűleg az éjszakai multi-pálya sikerén is múlik a dolog.

Az éjszakai mód egyébként gyakran megjelent már Call of Duty játékokban. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben például a multiban állandóan be-és ki lehetett kapcsolni az éjjellátó szemüvegeket.

Ez is érdekes:

Visszatértek a játékok a Messengerbe – így játszhatsz a barátaiddal a chat alkalmazásban

 

×