A kampány nagy kedvencei voltak.

Egyre közelebb a Warzone 2 és Modern Warfare II következő szezonja. A Season 3 jövő hét közepén érkezik meg a szerverekre, így bizony már napok vannak hátra a mostani időszakból. A fejlesztők az elmúlt napokban szépen csepegtették is az információkat.

Megtudhattuk, hogy visszatér az Intervention Sniper és érkezik egy új 6v6 pálya. Az sem titok már többé, hogy a játék csalók elleni védelmét is jelentősen megújítják a Call of Duty programozói. Season 2-ben a rajongók Daniel „Ronin” Shinoda Operatort oldhatták fel, így időszerű volt, hogy újabb karaktereket is behozzon az Activision. Szerencsére a héten már ezt is felfedték egy hivatalos Twitter bejegyzés keretein belül.

Kapásból két Operatort is megszerezhetünk!

Az Activision által publikált kisfilm csak pár másodperces, ám a lényeges információkat így is hamar leszűrhettük. Most már hivatalosnak tekinthetjük, hogy Valeria Garza és Alejandro Vargas is megérkezóik a Season 3 frissítésével együtt. A feloldásuk pontos módja egyelőre ismeretlen, ám nagy eséllyel Battle Pass jutalmakként debütálnak majd. A játékosok mindkét karaktert megkedvelték a kampány során, így kifejezetten kellemes visszajelzéseket olvashatunk a közösségi oldalakon. Remélhetőleg a hét második felében több információt is megtudhatunk a Season 3-ról. Egy azonban biztos, a fegyverváltozásokat csak jövő kedden ismerhetjük meg.

Addig az alábbi fegyvereket érdemes kézbe vennünk:

Túl erősek az újoncok? – Ezek a Warzone 2 legjobb fegyverei Season 3 előtt

×