Egy friss szabadalom szerint magán a vezeték nélküli fülhallgató tokon térhet vissza az iPod, ami sokkal több funkciót kaphat, mint valaha.

Annak ellenére, hogy az Apple már látszólag lemondott az iPod gyártásáról, ez nem jelenti azt, hogy soha nem térhet már vissza. Az tény, hogy magára az iPodra nincs akkora igény ma már, hiszen a zenehallgatást meg lehet oldani magával a telefonnal is, a cég új koncepciót dolgozott ki arra, hogy hogyan lehetne visszahozni. A PatentlyApple szerint készült ugyanis egy szabadalom,

ami az AirPods füles tokján hozná vissza az iPodot, tele új funkciókkal.

Ez alapján tehát úgy tűnik, hogy az AirPods olyan tokot kapna, aminek elején egy kis kijelző formájában jelenik meg az iPod. A zenehallhatáson és annak irányításán túl azonban új funkciókat is kapna, mint a híváskezelés, az időjárás megnézése, sőt akár a térkép is megnézhető rajta vagy Sirivel is lehet beszélni.

Ez egyelőre persze még csak szabadalom, ha valaha is létrejön, akkor is sokat kell még rá várni. Ha bevezetik, akkor az AirPods egy későbbi verziónál jelenhet meg. Persze azt is érdemes tudni, hogy az Apple számtalan szabadalmat ad be az Egyesült Államokban, ezek viszont nagyon kevés része valósul meg. Szóval az is lehet, hogy az ötletből nem lesz semmi.

A kérdés mindig az, hogy a felhasználók örülnének-e egy ilyen megoldásnak?

Ezt láttad már?

Brutális mennyisségű extra jött: elérhetővé vált a God of War Ragnarök DLC

 

×