A 2022-es év talán legsikeresebb játéka teljesen új élménycsomagot kínál – kijött a megjelenés óta várt New Game Plus mód.

A Sony bejelentette az új frissítést, a New Game Plust (NG+), ami azt jelenti számodra, hogy a God of War Ragnarököt mostantól úgy indíthatod újra, hogy az összes fegyvered, páncélod stb. érintetlenül megmarad az első végigjátszásból. Rengeteg új funkcióhoz is hozzáférhetsz: további páncélokhoz, megnövelt szinthatárhoz, új varázslatokhoz és még sok minden máshoz – szedte össze a PlayStation blog nyomán a Gaming Bible. A magyarázat szerint a felszerelésed, a fegyvereid (beleértve a Draupnir-lándzsát, amelyet a játék végén szerezhetsz meg) és a képességeid is megmaradnak,

viszont a Sonic és a Hex nyilak például nem.

„Minden olyan terület, amelyhez vagy ezekhez a nyilakhoz, vagy a Draupnir-lándzsához való hozzáférés szükséges, nem fog feloldódni, amíg el nem éred a fő küldetéssorozat azon pontját, ahol a történet révén elérhetővé válnak” – fűzi hozzá a PS blog. NG+-ban, Niflheimben egy kibővített harci aréna is van, teljesen új ellenségekkel, és itt már Kratos vagy Atreus szerepében is harcolhatsz, illetve kiválaszthatod, melyik karaktert akarod magad mellett tudni a harchoz, Freya, Brok, Sindri, Angrboda, Ingrid, Thor és Thrud közül. A boss küzdelmeket is megváltoztatták kissé, hogy teljesen új élményt nyújtsanak.

Forrás: Sony

Ami a páncélzatokat illeti, a fejlesztők végre felvették a kínálatba a nyitójelenetből ismert köpenyt (Armour of the Black Bear), mint viselhető opciót, amely azonnal feloldható az NG+-zal. Ott van még a Spartan Armour is, ha igazán hardcore kihívásra vágysz és visszatér a 2018-as God of Warból ismert Ares Armour is, az új Zeus Armour mellett.

A Spartan és az Ares a Huldra testvérek boltjában kapható, míg a Zeus a Valkűr királynőn és a Remnants of Asgardon túllépés után oldódik fel az NG+-on.

Ha mindez nem lenne elég: a Spartan Aspis pajzs is hozzáadható a készlethez, és a már meglévő páncélok új életerőt kapnak. Az NG+ új szinthatárt és átdolgozott varázslatokat kínál és van egy új Skill Mod Plus fejlődési útvonal, új Platinum Tier Labours és még néhány stat bővítmény, szóval ez a DLC ismét nagyon elfoglalttá tesz majd a God of War Rangarök világában.

Ja, és ha már szóba került a 2018-as game is – itt tart most a szinkronizálása:

23 percen át nézhető a God of War magyar szinkronja – Itt a szereposztás

 

×