Ha minden jól megy, az HBO még több Trónok harca előzménysorozatot forgat a jövőben.

Úgy tűnik, hogy azzal együtt, hogy a Warner Bros. a jövőben jobban átgondolja, hogy milyen sorozatra költi a pénzét, inkább abba szeretnének fektetni, ami biztosan sok nézőt bevonzhat. Ezért lehet, hogy már felröppent a Harry Potter sorozat ötlete is, ami akár meg is valósulhat. A másik népszerű franchise, a Trónok harca is több spin-off sorozattal bővülhet, a Sárkányok háza után pedig más ismert szereplő előtörténetét ismerhetjük meg.

I. Aegon Targaryen lehet az új sorozat középpontjában – tudta meg a Variety.

A hír szerint bár a sorozat készítése még nagyon korai szakaszban van, egyre biztosabb, hogy elkészülhet a sorozat. A források szerint a projektnek lehet egy filmes része is, vagyis az HBO és a Warner Bros. egy egész estét filmet készítene, ami aztán átvezet a lehetséges sorozathoz, bár a tervek egyelőre még bizonytalanok.

A sorozat egyébként azt meséli el, hogy a Hódító Aegon és testvérei, Visenya és Rhaenys hogyan hódították meg seregükkel és három sárkányukkal Westeros hét királyságából hatot, Dorne kivételével. Ezzel I. Aegon lett Westeros első királya, az első, aki a Vastrónon ült, ő a Targaryen-dinasztia megalapítója. Ez mint körülbelül 300 évvel a „Trónok harca” eseményei előtt történtek.

Ez lenne tehát az HBO legújabb Westeros-alapú projektje. A Trónok harca világsikere után a vállalat több sorozat fejlesztésébe is belevágott, amelyek George R. R. Martin könyveinek világában játszódik. Az évek során bejelentett projekt közül eddig csak a „Sárkányok háza” valósult meg.

A „Trónok harca” világának kibővítésére – és egy esetleges filmmel való összekapcsolására – tett lépés nem meglepő, mivel a sorozat továbbra is a Warner Bros. Discovery egyik legértékesebb darabja.

Ezt láttad már?

Egyre biztosabb, hogy lesz Harry Potter sorozat az HBO Maxon

 

×