Kevesebb epizódot kapunk a Sárkányok házából, van azonban jó hír is.

Annak ellenére, hogy sokaknak nem jött be a Trónok harca spin-off sorozata, az HBO sikeresnek könyvelheti el a nézettség alapján. Olyannyira, hogy már a 3. évadot is kitalálták, aminek sajnos van egy szomorú következménye is. A Dealine szerint a Sárkányok háza 2. évad bizony rövidebb lesz, kevesebb epizódot kapunk.

Kettővel kevesebb House of Dragon részt kapunk a második évadban.

A hír egyidőben érkezik azzal, hogy az Egyesült Királyságban hamarosan elkezdődik a 2. évad forgatása, aminek a premierje valószínűleg 2024 nyarán lesz. Elvileg az HBO eredeti terve az volt, hogy a sorozat második évada szintén 10 részből áll majd, de ez végül megváltozott, ami a forgatókönyv átírásához vezetett.

Az HBO szóvivője a Deadline-nak megerősítette, hogy a 2. évad 8 epizódból áll majd, de kiemelték, hogy ennek oka az előzménysorozat története miatt alakult így, és nem pedig költségcsökkentés miatt – ahogy azt páran feltételezték.

A hírek szerint A Sárkányok háza kreatív csapata három vagy négy évadon keresztül szeretné elmesélni a történetet. Ryan Condal executive producer George R.R. Martinnal dolgozik a 2. évadon, és már a 3. évadot is megtervezték, ami lehet, hogy hamarosan zöld utat kap.

Így az eredetileg a 2. évadra tervezett cselekmény egy része, beleértve egy nagy csatát is, a 3. évadba kerül, ezért két résszel lesz rövidebb a második. Elvileg a sorozat egyébként négy évad lesz összesen, de ez persze még nem biztos, mivel az alkotók ezt még nem döntötték el véglegesen.

A Sárkányok háza 172 évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik, és a Targaryen-ház történetét meséli el. A Warner Bros. Discovery új rendszere tavaly nyáron karolta fel a sorozatot, és az HBO történetének legnagyobb marketingkampányával támogatta a 200 millió dolláros produkciót, ami a cég becslése szerint 130 millió embert ért el az Egyesült Államokban.

Ezt láttad már?

Mindegy, hogy Xboxon, PS-en, PC-n vagy Switchen nyomod, április istenkirály hónap lesz

 

×