A FreeBuds újabb generációját köszönthetjük.

A Huawei hosszú évek óta nem csak telefonok és hálózati eszközök gyártásával foglalkozik. A repertoárban megtalálhatunk különféle okoskiegészítőket, de egy-egy jó fülhallgatóért sem kell a szomszédba benni. A FreeBuds fülhallgató széria is nagy sikernek örvend a felhasználók körében, közel két éve mutatkozott be a 4-es sorszámot viselő példány.

Úgy tűnik, hogy hamarosan a boltok polcaira megérkezhet az 5-ös változat. Ez nem összekeverendő az 5i nevet viselő modellel, mely az év elején debütált hazánkban. Az igazi újdonságok ebben debütálnak, a mérnökök szorgosan dolgozgattak a háttérben. Ennek ellenére egy kifejezetten megosztó formavilág köszönthet vissza ránk a sajtóképeken, nem a szokásos vonalat viszi tovább a Huawei.

Így néz ki a FreeBuds 5!

A cég törésálló, Kunlun Glass üvegjének tervezése során kialakult formák ihlette kialakítást köszönthetjük a fülesekben. Egy üveg- vagy vízcseppre emlékeztethet a hangkeltő, mely középen egy kicsit el is vékonyodik. Aggodalomra semmi ok, a specifikáción nem esett csorba.

Továbbra is maradt a körülbelül 4 órás üzemidő, a tok segítségével pedig akár 30 órányi használat sem elképzelhetetlen. Villámgyors töltéssel rendelkezik a FreeBuds 5, 2 órányi zenehallgatásra elegendő energiával láthatjuk el mindössze 5 perc alatt. Jövő hónapban már debütálhat is Európában az újdonság. Kínában 45 ezer forintnyi jüanért kaparinthatjuk meg a FreeBuds 5-öt, hazánkban minden bizonnyal egy kis extra felárral még érdemes kalkulálnunk.

Forrás: HVG

Brutálisan bezuhant a magyar Twitch – a Kókuszcsoporton és eazykee-n kívül mindenki szenved

 

×