Sonic, a sündisznó sajnos meghalt, azt viszont, hogy ki végzett vele, a barátainak kell megoldani.

Annak ellenére, hogy az emberek már semmi nem hisznek el, ami április elsején történik, vannak olyan dolgok, amik nem poénból jelentek meg az oldalunkon. Például az, hogy egy gomba tényleg embert fertőzött teljesen komoly hír, a Razer viszont beugratott minket a borotvaegerével. Ilyenkor persze a világon mindenki megtréfál mindenkit, ám időről időre a videojátékok világába olyan poén érkezik, ami valóban játszható.

Idén ez a SEGA libbent be a Steamre a The Murder of Sonic the Hedgehog című játékkal, amiben váratlanul Sonic meghal, a játékosoknak pedig ki kell nyomozni, hogy mi történt vele.

 

Maga a játék ingyenesen letölthető, de azt sajnos nem lehet tudni, hogy megmarad-e, hiszen ez valahol egy április tréfa. Egyébként egy igen jó tréfa, hiszen egy ingyen játékot kapunk mellé. Ahhoz, hogy a játékot letöltsd, nem kell mást tenned, minthogy megnyitod a Steam oldalát, és rákattintasz a „játék indítása” gombra.

A játék egyébként az eddig visszajelzések alapján nem is rossz, hiszen 97 százalékban pozitívra értékelték a Steamen. Ez alapján tehát érdemes adni neki egy esélyt. Már csak azért is, mert a játéknak elég alacsony a gépigénye, szóval még egy régi laptopon is ellehetsz vele.

Jó szórakozást!

Ha kéne még ingyen játék:

Akciófigyelő | 15 remek játékot osztogat ajándékba egész áprilisban az Amazon

 

×