Egy friss videó megmutatja, hogy a Call of Duty: Warzone 2 egyik fegyvere a legjobb szórakozást ígéri a játék limitált idejű, áprilisi bolondok módjában.

Aki esetleg nem tudná, április elejére néhány napig visszatért a Warzone 2-be az Április bolondja, avagy az April Fool’s játékmód. A mód azért is különleges, mert nincs benne fall damage, tehát nem lesz bajunk ha lezuhanunk, illetve más a gravitáció is, szóval lehet röpködni, akár a Fortnite-ban. A lényeg, hogy a játékmódban sok-sok dolog máshogy történik, mint a normál játékmódokban, egészen április 3-ig. És ha már trollkodásról van szó, akkor mutatunk egy fegyvert, amivel kimaxolhatod benne a mókázást.

Így okozhatsz még nagyobb és viccesebb káoszt a Warzone április játékmódjában.

Ahogy az alábbi videóban is látható, a legnagyobb trollkodást a játékmódban egy nyílpuskájával lehet elérni, hiszen az egy  thermite-tal is kiegészíthető. Az ellenfelek az égbe repülnek tőle, gyakorlatilag garantált az őrület a játékmódban. Íme:

THERMITE CROSSBOW is the best troll for April Fool’s game mode
by u/curtisjoesakic in CODWarzone

 

A kommentek közt sokan megdicsérték a játékosokat az ötletekért, valóban a szórakozás és a trollkodás kombinációja válik lehetővé.

A rakéta csapat megint pórul járt – írta valaki. Mások persze azt írták, komolyan idegesek lennének, ha így ölnék meg őket. Az April Fool’s játékmód ugyanakkor rengeteg szórakozást kínál azoknak, akik nem sértődnek meg, ha viccesen halnak meg. Még április 3-is marad a mód! Jó szórakozást!

Ezt láttad már?

A DIGI megint árat emel – Egy hónap múlva, nem is kicsit, és nincs felmondás

 

×