Bár alig jelent meg a Warzone 2 és Modern Warfare 2 Season 2 Reloaded, már közel van a Season 3 megjelenése.

Az az érzésem, hogy nem is olyan rég indult a Warzone 2 és Modern Warfare 2 Season 2, pedig már a Reloaded megjelenési dátuma is jócskán mögöttünk van. Így természetesen a játék szép lassan halad a Battle Pass vége felé, és érkezik majd a Season 3, ami az eddigi szivárgások szerint Warzone 2 Ranked móddal kecsegtethet. Bár hivatalos információk még nem állnak a rendelkezésünkre, bizonyos számítások és leakek alapján már sejteni lehet, hogy mikor érkezik a Season 3.

Minden, amit eddig tudunk a Warzone 2 és MW2 Season 3-ról.

A Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Warzone 2 egyébként nagyon közel van, várhatóan valamikor április közepén érkezik, persze csak akkor, ha a fejlesztők maradnak a szokásos tervnél. Korábban már előfordult, hogy késett valamennyit az évadfrissítés.

Mikor indul a Warzone 2 & Modern Warfare 2 Season 3?

A Battle Pass hátralévő napjai alapján a Season 3 április 12-én, szerdán jelenik meg. Ahogy a frissítések általában, úgy ez is magyar idő szerint este 6-kor várható.

Mire számíthatunk a frissítésben?

Nem hivatalos kép a Season 3 tartalmairól!!

A Call of Duty vadonatúj szezonja mindig egy új, 100 szintű battle pass-t hoz magával, új fegyverekkel és skinekkel. Ha minden igaz, a 3. évad során legalább egy új operátort és 2 fegyvert is kapunk.

Az adatbányászok már találtak utálásokat a Season 3 lehetséges tartalmaira, bár ezeket (ahogy a fenti képet sem), nem szabad biztosra venni. Ahogy már több szivárgás is állítja, lehetséges, hogy visszatér egy ikonikus CoD Sniper, az Intervention. Ami az operátorokat illeti, Alejandro Vargasra, Valeria Garzára és Alex Kellerre is találtak utálásokat a fájlok között. Egyelőre nem lehet biztosan tudni, hogy ki lesz a battle pass új operátora vagy operátorai.

Emellett a Season 3 frissítés valószínűleg további játékmódokat, pályákat, valamint fegyverváltozásokat is ígér, persze a szokásos hibajavítások mellett (amik új hibákat szoktak hozni).

Warzone 2

A Warzone 2 Season 3 tartalmairól egyelőre sok minden csak spekuláció. A Season 2 Reloaded nem sokat változtatott a battle royale játékon, így remélhetőleg a következő nagy frissítés nagyobb hatással lesz rá. A Season 2 szivárgásai szerint visszatér a Warzone 1 közkedvelt játékmódja, a Plunder, sőt elvileg egy Warzone 2 Ranked módot is kapunk. Ennek terveit az Activision már bejelentette, csak azt nem lehet tudni, hogy valóban megjelenik-e a Season 3 során.

Modern Warfare 2

Sokan lehetett arról hallani, hogy a Gunfight játékmód visszatér a multiba, ez sajnos nem 100%-ban megerősített tény. Az viszont biztos, hogy a multiba több új pálya is érkezik. Az eredetileg a Modern Warfare 2019-ben megjelent Gunfight jellemzően egy 2v2-es játélmód volt, amiket kis pályákon játszottak. Volt azonban 1v1 és 3v3 változat is.

Ha lehet hinni a szivárgásoknak, egy új Raid epizódra is számíthatunk. A 3 fős Raidek a Modern Warfare 2 történetét folytatják. Ha azonban az előző két rész megjelenési dátumát nézzük, akkor ez csak a harmadik évad közepén, a Season 3 Reloaded során várható.

Te minek örülnél a 3. évadban?

Ezt láttad már?

Hivatalos: Idén is elmarad az E3, de már nem a járvány miatt

 

×