Úgy tűnik, hogy két évvel azután, hogy a NetPincérből FoodPanda lett, most ismét név- és logóváltoztatás történik. Egy hónap és minden megváltozik.

Szerintem mai napig sokan vannak azok, akik még mindig nem szokták meg, vagy csak épp elkezdték megszokni, hogy a NetPincér már FoodPanda. 2021 végén ugyanis az hazai alapítású cég bejelentette, hogy mivel 2016-ban tagja lett a világszerte több mint 50 országban működő Delivery Hero vállalatcsoportnak, megváltoztatja arculatát, majd létrejött a FoodPanda. Az online ételrendelési portál most újra nevet és logót változtat, szóval májustól megint meg kell szoknunk az újat.

Májustól FOODORA néven működik tovább az ételfutár-cég.

Külföldön ilyen a Foodora logója.

Erről egyébként a Mandiner szerzett tudomást egy, a cégnél dolgozó futártól. Ha minden igaz, a cég arról értesítette a futárokat, hogy májustól új munkaruhát és táskákat kapnak, hamarosan tehát megújult formában láthatjuk őket az utcákon.

A változás oka egyébként az, hogy a Delivery Hero Hungary Kft. így akarja egységes ernyő alá vonni európai márkáit. Ez azt jelenti, hogy nem csak Magyarországon, de több más országban is lesznek változások. Több országban már most Foodorának hívják a szolgáltatást, így ezzel Magyarország is ehhez csatlakozik.

Ettől függetlenül a futárok és a megrendelők számára is minden ugyanolyan marad, csupán ismét meg kell szoknunk egy új nevet.

Borítókép: BERTALAN SOOS

Ezt láttad már?

Az igen! – Kinyírhatja az Nvidia videokártyákat a Diablo IV béta

 

×