Nem reklamálhatunk, az elmúlt hetekben rendesen kitett magáért az EA Sports.

Nem reklamálhatunk, az elmúlt hetekben rendesen kitett magáért az EA Sports. A mostani FUT Ballers promó alatt például naponta 83-as, vagy 82-es csapatokért kaphatunk kiemelkedően jó játékosokat, csomagokra költenünk sem kell.

Nos, ebből azért nem szeretne rendszert csinálni az EA, így pénteken érkezik a FUT Birthday, ami ráadásul évről évre a játékciklusok egyik legjobb eseménye. Jönnek a dupla 5 csillagos játékosok, a piac pedig a feje tetejére fog állni a temérdek kiváló laptól és a pakknyitogatásoktól.

 

Az egyik legnagyobb durranás, hogy FUT Birthday Icon kártyákat is kapunk, az előrejelzések szerint ráadásul nem is akármilyeneket. A leakek alapján Cantona is megkapja a törődést, na meg az 5 csillagos Weak Footot. Félelmetesen drága lesz a piacon, de ha ki szeretnénk próbálni, ha minden igaz a Moments menüponton belül kapunk majd ingyen egy Loan kiadást.

 

A másik félelmetes újdonság Jairzinho FUT Birthday lapja lesz. Ha már eddig is untad az SBC-ből megszerezhető kiadást, mert nem tudtál vele mit kezdeni, akkor a brazil új lapját azonnal kerüld el, ha teheted. Durván erős lesz, nincsenek szavak rá.

Ezt olvastad már?

“Az egy hatalmas W!” – Jól alakult JordanBeast FUT Ballers grindja

 

×