Jordán “JordanBeast15” Benedek Magyarország egyik legsikeresebb FIFA játékosa, aki különleges műsorokkal vár márciusban.

Jordán “JordanBeast15” Benedek Magyarország egyik legsikeresebb FIFA játékosa, aki különleges műsorokkal vár márciusban. A FIFA-játékok rajongói szerencsések lehetnek, ugyanis Beni sűrűn streamel Twitchen, így van kitől ellesni egy-két trükköt. A profi esportoló és streamer most az Unibet csatornáján is tiszteletét teszi, ahol versenybeszámolókat, tippeket, trükköket tanulhatnak a FIFA-rajongók, sőt közös játék is lesz, nem beszélve a sportfogadási tippekről.

Ezúttal hétfőn ragadott kontrollert és lőtte fel a streamet Beni, s szerencsére volt is mit csinálni. A FUT Ballers eseménynek köszönhetően minden nap kapunk egy új kártyát, akivel ha teljesítünk bizonyos feladatokat, egy felturbózott változatát kapjuk meg az adott lapnak. JordanBeast egy pillanatra nem hezitált, fejest is ugrott a feladatokba, mivel a Squad Battles unalmas nézői élményt adott volna, megszívatta magát egy kis Division Rivalst grinddal. Aki ismeri a játékot tudja, hogy ez mennyire nagy vállalkozás, pláne a legmagasabb szinten. Pár agysejt elvesztése és legalább ennyi kapufa után azért szerencsére sikerült pár Objective-et teljesíteni.

A műsorba egy kis pakknyitogatás is belefért, kiderült, hogy megéri-e egy Elite New Years Review csomag. Az eredmény még magát JordanBeastet is meglepte:

A grind nem áll le, lesz még a héten JordanBeast stream az Unibeten, amiben további trükköket leshettek el Magyarország egyik legjobb FIFA játékosától. Emellett lesznek még csomagok, na meg nézői játék is!

Benit egyébként a következő platformokon érhetitek el:

Ezt olvastad már?

A nevet kiejteni nem tudják, de felfigyelnek a magyar játékosokra a FIFA tartalomgyártók

 

×