Nemrég a We Love The VR Facebook csoportban indítottunk egy szavazást azzal kapcsolatban, hogy milyen tartalomból látnátok többet a TheVR csatornáin.

Rendszeres livestreamek, Youtube videók, VOD-ok, Happy Hour, Podcast, Tech-tartalom és szórakozás. Magyarország egyik kedvenc, alapvetően gaminggel foglalkozó csapata számtalan módot kínál nekünk a szórakozásra, ráadásul a tartalomfogyasztás módja is változó lehet. Legyen az a Twitch vagy a Youtube, a közönség figyelme igen változó lehet, így nemrég arra voltunk kíváncsiak, vajon a rajongók milyen tartalomból látnának szívesen többet a TheVR csapatától.

We Love The VR facebook csoportban indítottunk egy szavazást. Íme az eredmény.

Az egyébként több mint 100 ezer főt számláló csoport ugyan nagyon kis része szavazott, ugyanakkor már ez is képet adhat arról, hogy a többség milyen típusú tartalomból látna szívesen többet. A cikk írásának pillanatában 3910 szavazat alapján mutatjuk az (eddigi) eredményt.

Eszerint tehát egyértelműen többen vannak azok, akik sokkal több vágott gameplay-videót látnának a csatornán. 1131-en szavaztak erre a kategóriára. Ezek olyan videók, melyek régen, még az élő adások előtt voltak jellemzők a TheVR eredeti Youtube csatornájára. Itt a gameplay szerkesztett formában került a néző elé, ami miatt akkoriban sokan megszerették a srácokat.

Legkevesebben azok vannak, akik több short videónak örülnének nagyon (69), természetesen a „több Fortnite” csak poénból került a listába. Hasonlóan kevesen érzik úgy, hogy több LEGO-streamet néznének többet (83), de a horrorjáték (217) és a Podcast (204) is gyengébb eredményt ért el, mint a vágott Youtube videó kategória.

A vágott gameplay videók után a második legtöbb szavazatot a több Jani vs Pisti videó érte el (716), amit valóban régen csináltak a csatornán. Közben 447-en szeretnének több Reakcióvideót.

Természetesen a fenti szavazás csupán néhány érdekes adat azzal kapcsolatban, hogy ki milyen tartalmat néz szívesen a TheVR-nál, a tartalomgyártás valószínűleg nem ilyen kívánságok alapján történik. A TheVR számtalan tematikus csatornával rendelkezik, rendkívül változatos tartalmat kínálva a rajongóknak és az alkalmi látogatóknak. Panaszra tehát nem lehet okunk, változatos tartalom van bőven.

Ahogy az a februári statisztikákból is kiderül: a TheVR még ma is Magyarország egyik legnépszerűbb csatornája, akár a Youtube, akár a Twitch platformján.

Borítókép: TheVR Youtube

Apropó, a februári streamer-statisztikát láttátok már?

Óriási nézettséget ért el a TheVR februárban a Twitchen, amit a Kókuszcsoport épp meghódít

 

×