Jordán “JordanBeast15” Benedek Magyarország egyik legsikeresebb FIFA játékosa, aki különleges műsorokkal vár márciusban.

Jordán “JordanBeast15” Benedek Magyarország egyik legsikeresebb FIFA játékosa, aki különleges műsorokkal vár márciusban. A FIFA-játékok rajongói szerencsések lehetnek, ugyanis Beni sűrűn streamel Twitchen, így van kitől ellesni egy-két trükköt. A profi esportoló és streamer most az Unibet csatornáján is tiszteletét teszi, ahol versenybeszámolókat, tippeket, trükköket tanulhatnak a FIFA-rajongók, sőt közös játék is lesz, nem beszélve a sportfogadási tippekről.

Legutóbb Beni pénteken streamelt az Unibet csatornáján, akkor egy egész napos Weekend League menetelést követhettek végig a nézők. A cél ismét a szokásos volt, a lehető legkevesebbet veszíteni, annak érdekében, hogy a lehető legjobb jutalmakat vághassa zsebre.

Érdemes ezekre a műsorokra időt szánni, ugyanis JordanBeast rettenet sok infót árul el a játékról és állandóan próbálja motiválni a nézőit a jobbnál jobb játékra. A higgadtság, megtervezett támadások bizony idővel meghozzák a munka gyümölcsét.

Aztán amikor megvannak az alapok, lehet extrázni Ronaldóval!

 

A Player Lock egy furcsa FIFA mechanika, amit nem sokan szeretnek alkalmazni, mert kényelmetlen és a játékosok túlnyomó többsége nem tudja rendesen kezelni. Nos, aki követi Benit, nem csak azt tanulhatja meg, hogy hogyan kell használni a játékelemet, hanem azt is, hogy mikor!

Természetesen nem beszélhetnénk Fifáról, ha egy-egy kisebb rage ne ütné fel a fejét egy több órás stream során. (Mondjuk egy ilyen gól után a legtöbben a fejünket fognánk…)

Akinek tetszik, amit kínál Beni és szeretne még többet megtudni a játékról, az csatlakozzon ma is JordanBeast unibetes streamjéhez, legyen aktív tagja a chatnek és lessen el minél több mindent a profi játékostól.

Kövessétek be az Unibet Magyarország Twitch csatornáját, hogy értesítést kapjatok Beni műsorának indulásáról!

Benit egyébként a következő platformokon érhetitek el:

Ezt olvastad már?

FIFA-elnök: “Felvesszük a versenyt az EA Sports FC-vel!”

 

×