A Raven Software elismerte, hogy egy furcsa hiba miatt a játékosok már azelőtt meghaltak, hogy a repülőgépből kiugrottak volna.

Képzeld el, hogy elindítod a Warzone 2-t, belépsz egy meccsbe, és izgalommal teli feszültséggel várod, hogy végre kiugorhass a repülőből és próbára tedd a képességeidet. És most képzeld el, hogy még ki sem ugrottál a repülőből, de máris knockos vagy. Nos, ilyen hiba bukkant fel nemrég, miután elindult a Warzone 2 Season 2 Reloaded frissítés. Miközben a játék rengeteg újdonságot kapott a frissítéssel, sajnos az új hibák sem maradhattak el.

Ki sem ugrik a játékos, de máris knockos állapotban zuhan lefelé.

A hiba, melyet egyébként nemrég egy videóban is illusztráltak a Redditen, nem is engedi a játékosokat kiugrani a gépből. Meg kell várni, míg a gép elér a pálya végéig, amikor már automatikusan kidob. Ott azonban „downed” (knock) állapotban dobja ki mindenkit, így ha nincs senki a közelben, aki fel tudja őket húzni, akkor mehetnek is a Gulagba. A kommentek alapján néhány játékos úgy véli, ez akkor fordul elő, ha a lobby felkészülési (gyakorló) szakaszában valaki pont downed lesz.

This game is so broken i can’t stand it! ever since the update, i always start out being downed in the plane and cant kill myself?! from CODWarzone

Bár ez nyilvánvalóan rendkívül frusztráló hiba, szerencsére a Raven Software a Twitteren elismerte a problémát, és bejelentette, hogy már vizsgálják azt. Hozzátették, hogy már van egy elképzelésük arról, hogy mi okozza, szóval rajta vannak a megoldáson.

Azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy a javítás mikor érkezik. Egyelőre úgy lehet csak elkerülni a hibát, ha életben maradnunk a meccs előtti lobby-ban. Persze nem 100%-ban megerősített tény, hogy ezzel végképp elkerülhető a probléma. Reméljük, mielőbb javítják!

Ezt láttad már?

Itt a sörcsap, ami gondolatolvasással tölti ki neked a kedvenc söröd

 

×