Komoly problémát küszöbölnének ki.

Az összes battle royale játék hasonló formulát követ. A játékosok landolnak, lootolgatnak, majd a kör nyomására egymásnak esnek. A meccs első fele az értékes helyekért való küzdelem, míg a végjáték a győzelemre való törekvés miatt lehet izgalmas. A meccsek közepén azonban szinte minden egyes játék ellaposodhat kicsit, melyet bizony a játékosok is előszeretettel jeleznek a fejlesztők felé.

Úgy tűnik, hogy az Activision most tényleg kiemelt fülekkel figyeli ezeket, hiszen a Season 2-es frissítésben máris reagáltak ezek közül néhányra. A szezon elején dinamikusabb Plate mechanikát kaptunk, illetve a Gulag is egy fokkal kellemesebb körülményeket hozott el. Úgy tűnik, hogy most a fenti problémát is orvosolhatta valamilyen szinten a fejlesztői gárda.

Így változnak a meccsek Al Mazrah térképén és Ashika Islanden!

A Season 2 Reloaded frissítést követően a negyedik kör garantált Restock Public Eventtel érkezik majd, minden lootolt ládikót visszatölt a játék. A Gulag utáni visszatérés után nem is jöhetne jobban ez a játékosoknak. Ashika Islanden az első kör 20%-kal nagyobb lett, illetve több területet fed le a szárazföldből. A Resurgence Countdown is finomítása került, hogy a játékosok könnyebben takaríthassanak el egy-egy csapatot. A Buy Stationöket is jobban elosztották a fejlesztők. A soron következő frissítésekben több Supply Boxra, Resurgence Supply Boxra, és extra Ammo Cache-re számíthatnak majd a játékosok. Kell ennél több?

Íme az új fegyver:

Igazi halálosztó? – Így hozhatod ki a legtöbbet a Warzone 2 új fegyveréből

×