Hamar rákaptak a játékosok.

Szerda délután élesedett a Warzone 2 és Modern Warfare II legújabb frissítése. Ezúttal azonban egy nagyobb csomagról beszélhetünk, hiszen a szezonközi „Reloaded” csomag érkezett meg a szerverekre. A fegyverek jelentős részét megkaptuk már a szezon elején, ám egy DMR fegyverrel adósak maradtak a Call of Duty fejlesztői.

A Tempus Torrent Marksman Rifle igazán közepes és nagy távolságokon villoghat majd. A megszerzéséhez ezúttal nem sima Battle Pass szinten vezet az út. A játékosok előtt két lehetőség áll, egyrészt próbálkozhatnak a fegyver feloldásával küldetések segítségével, másrészt maradnak a fizetős csomagok. A feloldáshoz 25 Double Kill-re van szükségünk Marksman Rifle-ök segítségével. Természetesen a tartalomgyártók is egyből rávetették magukat az újdonságra.

Nézzük is, hogy érdemes felszerelnünk az újoncot!

A javaslatot ezúttal is a Warzone (2) nagy szakértőjének, WhosImmortalnak köszönhetjük. Az elmúlt másfél napban alaposan megizzasztotta az újoncot, így átfogó képet kaphatott. Az ajánlott kiegészítők listája így a következő:

  • Barrel: 24″ Outreach 4
  • Muzzle: Polarfire-S
  • Underbarrel: Edge-47 Grip
  • Magazine: 30-Round Mag
  • Optic: Schlager 3.4x

A tartalomgyártó azt is elárulta, hogy a fél-automata kategóriában nagy reménység lehet a Tempus Torrent. A pontos erejére azonban csak az elkövetkezendő napok, hetek adhatnak pontos választ. Az biztos, hogy az első helyig nem menetel, de a TOP 10-re akár komolyabb esélye is lehet.

Egy fegyvernek és egy funkciónak is búcsút mondhatunk MW II Rankeden

 

×