A CDL szabályzatát frissítették.

A szerdai Warzone és Modern Warfare II frissítést megelőzően a Call of Duty League döntéshozói is összeültek. Megvitatták, hogy milyen további korlátozásokra lehet szükség a ligán belül. Gondolhatnánk, hogy ez nincs hatással a sima játékosokra, ám a Ranked játékmódban bizony a CDL szabályai érvényesülnek. Nekik köszönhetjük, hogy az ISO Hemlockot pár nap alatt kitiltották a rangsorolt meccsekről.

A Season 2 Reloaded változásait bizonyára előzetesen megkaphatták, mely alapján további tiltásokat tudtak eszközölni. Ezeket a kedd este megjelent v1.4-es szabályzat tartalmazza, a Call of Duty League oldalán már meg is találhatjuk a Changelogot. 

Búcsút mondhatunk egy fegyvernek, illetve egy alapvető funkciónak is!

Úgy tűnik, hogy a Ranked meccsek egyik populáris választása, a Kastov 762 AR sem opció már többé. Pickrate %-ban vannak nála sokkal népszerűbb fegyverek is, ám a CDL döntéshozói nem osztották meg a tiltás pontos okát. Ami azonban szintén említésre méltó lehet, az a Weapon Tuning kikapcsolása. A Weapon Tuning segítségével a fegyvereken található kiegészítőket finomhangolhatjuk a saját szájízünk szerint, a Modern Warfare II-ben debütált ez a lehetőség. Nagy eséllyel több hibajelenséget, netán glitch-et is kapcsolhatunk hozzá, nem véletlenül került tiltólistára az opció. Korábban az ISO Hemlock és a TAQ-V is hasonló bánásmódban részesült, ezek feloldásáról egyelőre nincs információnk.

Már akció közben is megtekinthetjük a Warzone 2 és MW II újdonságait

 

×