Este érkezik a frissítés.

Március 15-én, a késő délutáni órákban elstartol a Warzone 2 és Modern Warfare II Season 2 Reloaded frissítése. Remélhetőleg ezúttal nem kell két hónapot várnunk majd a következő szezonstartra. Az előzetes információk alapján erre nem kell számítanunk, a Season 1 extra hosszúságát a játék nem túl barátságos állapotának köszönhettük. A kiszivárgott dokumentum alapján januárban kellett volna érkeznie a Season 2-nek.

Hosszú még az út a fejlesztők előtt, de a hétvégén is csepegtettek már információkat a szerda esti frissítésről. Mindkét cím tulajdonosai örülhetnek majd, sem a Warzone 2, sem pedig a Modern Warfare II játékosok nem lesznek elhanyagolva. Azt azonban nem árt az eszünkbe vésni, hogy a szezonközi csomagok egy fokkal visszafogottabbak, mint a szezonkezdő tartalmak.

Most már mozgóképen is megpillanthatjuk az újdonságokat!

Kedd délután a fejlesztők publikálták a Season 2 Reloded videóját. Többször feltűnik a Tempus Torrent nevet viselő DMR fegyver. A Himmelmat Expo 6v6 pályát is megpillanthatjuk néhány másodperc erejéig, igazán dinamikus csatározások várhatóak az európai ihletésű mapon. Szintén kihagyhatatlan szereplők voltak a videónak frissen bemutatkozó Drop Zone, All or Nothing, One in the Chamber játékmódok. 

Ahogy az már korábban elárulták a Call of Duty fejlesztői, születésnapi ajándékokkal is kedveskednek majd a Warzone 2 játékosoknak, melyeket a játék Store felületén szerezhetnek majd be, természetesen teljesen ingyen. Már csak pár óra és jelentkezünk a frissítés pontos és eddig nem ismertetett részleteivel, az esetleges nerfekkel és buffokkal. 

Már nem is látható az ellenfél a Warzone 2-ben – Ennyire utálják a snipereket?

 

×