Miért ilyen nehéz észrevenni a játékosokat mesterlövészként a Warzone 2-ben?

Tegyük fel, hogy olyan Warzone 2 játékos vagy, aki imád sniper-fegyverrel lőni, sőt mondjuk még a képességed is megvan ahhoz, hogy több száz méterről kilődd az ellenfeleket. Ez nagyon nagy előny lenne, ha a Warzone 2-ben lehetne látni az ellenfeleket, akik messziről el kell találni. Úgy tűnik, hogy sokan panaszkodnak ugyanis amiatt, hogy bizonyos távolságból a játék már nem rendereli le az ellenfelek karaktermodelljét, így aztán elég nehéz eltalálni őket.

Lehetetlen kiszúrni a célpontokat, mivel a modellek nem jelennek meg megfelelően.

Erről nemrég egy játékos panaszkodott a Redditen, ahol azt is megmutatta, mennyire nehezen észrevehető az ellenfél abban az esetben, ha sniper-fegyverrel, több száz méterről figyeljük őket. A Warzone 2 következetlen renderelése miatt a játékos nehezen eldönthető, hogy mikor is kéne lőni.

„Legalább a modelleket renderelné helyesen messziről – írta.

I get that the devs hate sniping… Can we at least get player models to render correctly at distance? You know, so we have an idea of where to aim.
by u/Seven0232 in CODWarzone

 

A fenti kép alapján egyértelmű, hogy miért lehetnek frusztráltak a játékosok. Még egy igen jó távcsővel sem lehet garantálni, hogy a lövés célba talál. A kommentek alapján sok játékos tapasztal hasonlót, tehát nem lehet egyértelműen azt mondani, hogy egyedi az eset. Sokan azt is hozzáteszik, hogy a Warzone 1-ben sosem volt ilyen probléma.

„Ez egy szerver-renderelési probléma, és kétlem, hogy egyhamar kijavítanák”– tette hozzá egy játékos.

Ez korántsem jó hír azoknak, akik szeretik a sniper-fegyvereket. Egyébként sokan gondolják, hogy a fejlesztők maguk sem szeretik a snipereket, nem véletlen, hogy folyton próbálják nerfelni a távolsági fegyvereket. Korábban sokan azért is panaszkodtak, hogy a on shot-one kill lehetőség kikerült a játékból.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a szerverproblémát mikor javítják, de nem árt tudni róla, hogy ha valamiért nem látod az ellenfeleket, az ezért van.

Ezt láttad már?

Megjött az első kép a GTA VI-ból – Máris lenyűgözte a rajongókat

 

×