Bár ez a kép csupán a játék korai verziójából származik, már most lenyűgözte a GTA-rajongókat.

Természetesen nem telhet el úgy egy hét, hogy ne érkezne valamilyen GTA-szivárgás, ám jó hír, hogy minden egyes perccel közelebb kerülünk a játék leleplezéséhez, megjelenéséhez. Az biztos, hogy a játék felé rengeteg az elvárás, egyesek szerint pontosan ezért fog végül hatalmasat bukni. Ha esetleg lemaradtál volna róla, a Rockstar Games-t tavaly komoly kibertámadás érte, így tudjuk, hogy a GTA VI fejlesztése szépen halad. A támadás során több mint egy órányi fejlesztői videó szivárgott ki az internetre a forráskód és a képernyőfotók mellett.

Most egy friss screenshot jelent meg a játékból a neten, ami elkápráztatja a rajongókat.

A Reddit felhasználó thetensedoctor olyan képernyőfotót tett közzé, amin egy női karaktert látható, amint egy éjszakai külvárosban sétálgat. Balra egy csoport áll, akik italoznak, míg a kép jobb oldalán egy bolt hátsó sikátorát és egy parkolót láthatunk.

A karaktereket elnézve valószínű, hogy tesztmodellekről, egy pre alpha verzióról van szó – és van rá esély, hogy ez a kép is a tavalyi szivárgás során került elő, de összességében az „első pillantás” mindenképpen lenyűgöző grafikával büszkélkedhet.

Több rajongó megelégedéssel nézte a képet, sőt azt állítják, hogy a kép alapján a játék már most, a korai szakaszban szebb a játék, mint sok mai AAA-s játék.

„Még egy befejezetlen játék színvonalához képest is, ez a grafika a legjobbak közé tartozik, amit valaha láttam” – írta valaki.

„Ez a játék durván jó lesz” – írta egy másik.

„Ez a legjobb éjszakai játékkép, amit eddig láttam, kivéve persze az RDR2-t. Ez a játék a korai szakaszában is hihetetlenül jól néz ki, és jobb, mint a mostani játékok 90%-a. A Rockstar ismét felülmúlta önmagát. Nagy dicséret” – írta egy kommentelő.

A kérdés persze az, hogy a kép valódi-e, illetve hogy a játék mely szakaszából származik valójában. Ha igaz, akkor valóban gyönyörű játékra számíthatunk. Neked hogy tetszik?

Ezt láttad már?

Mennyi a tandíj a Roxfortban? És egy jó DeLorean? – Ennyit fizetnének a filmek hősei a valóságban

 

×