A hőmérsékletekkel biztos nem lesz gond.

Az Nvidia az elkövetkezendő hetekben leleplezi az RTX 4070 kártyákat. Ez azonban nem akadályozza meg a gyártókat, hogy a jelenlegi modellekből is új változatokat jelentessenek meg. Februárban és márciusban rengeteg új RTX 4090 és 4080 példány érkezett a piacra, ezúttal pedig a 4070 Ti-on a sor.

Úgy tűnik, hogy az MSI a különlegesebb megoldások felé nézelődne!

A videókártyákon található hűtőbordákhoz bőven elegendő lehet három ventilátor is, nem véletlenül maradtak ennél a számnál a gyártók. Megfelelően elhelyezett légkeltőkkel még egy RTX 4090-et is vígan hűthetünk, sokkal több feladat hárul a fém hűtőrészeket megálmodó mérnökökre. Az MSI azonban nem elégszik meg ennyivel, a korábbi GALAX által felállított 4 ventilátoros kialakítást ötre bővítette.

A MaxSun Mega Gamer kártya elsőre nem is tűnik túl extrának, hiszen a szokásos három ventis kialakítás tekint vissza ránk. Ha oldalról nézzük meg a bestiát, akkor azonnal feltűnhet, hogy egy-egy apró ventilátor teljesít szolgálatot a széleken. Remek kérdés, hogy ennek milyen gyakorlati haszna lesz a valóságban, főleg, hogy a 4070 Ti maximális fogyasztása 280 watt környékén alakul. Természetesen a szokásos ARGB csík sem maradhat le, mely segítségével szinkronizálhatjuk a kártya világítását az alaplappal vagy a házban található ventilátorokkal.

Forrás: Videocardz

Több opció is szóba jön – Így használhatsz androidos alkalmazásokat PC-n

 

×