Az egyik a világ legegyszerűbb megjelenésű játékát emeli új szintre, a másik kihagyhatatlan kiegészítő csomag, még nagyobb tengeri csatákhoz.

Bár az Epic Games megőrizte jó szokását és idén is heti rendszerességgel ad ajándékba játékokat, egy ideje csak egyet-egyet tesz díjmentessé. Nem úgy a következő akciós időszakban, amikor egy free game és egy ingyenes játék amúgy többezer forintos kiegészítő csomagja jár ajándékba.

Chess Ultra

Sakk még soha, semmilyen körülmények között nem volt annyira lélegzetelállító, mint a Chess Ultrában. Élvezd a világ egyik legegyszerűbb megjelenésű játékát 4K látványvilággal, határtalan multiplayerben, vagy sakkmesterekkel tesztelt AI-val szemben. Hab a tortán, hogy a tényleg bődületesen látványos game VR-kompatibilis (Oculus Rifttel és HTC Vive-val).

 

Csodás sakktáblák, gyönyörű környezetek, 10 nagymesterek által elfogadott pálya, rugalmas időbeállítások, platfomfüggetlen online játék, 80 puzzle és, ami különösen vonzóvá teheti a sakkrajongók szemében is, történelmi meccsek újrajátszása szintén elérhető. A Chess Ultra az Epic új megjelenéseként jár egy hétig ajándékba, jövő csütörtök 17 órától.

World of Warships — Starter Pack: Ishizuchi

Még nem szálltál be a World of Warship ingyenes, de nyilván appon belüli vásárlással igazán élvezetes világába? Eljött az idő, ezzel az ajándék kezdőcsomaggal, benne a Japán talán legfestőibb hegyvidéke után elnevezett Ishizuchi csatahajóval. Kezdd el szedni ezt a remek DLC-t, ami tartalmaz új kikötő hozzáféréseket, 11 álcázást és ugyanennyi gazdasági bónuszt, valamint 5 díjkonténert is!

 

A felhőalapú mentés miatt létre kell hoznod egy játékfiókot az Epic Games Store-ban, hogy vihesd ezt az alapjáraton több mint 6.000 forintos kiegészítő csomagot, és már kezdődhetnek is az izgalmas tengeri ütközetek. A DLC, akárcsak a fentebb írt game, március 23-a 17 órától lesz ingyenes az Epic Games Store-ban, egy teljes héten át. Letöltés után ez is örökbe megtartható.

Addig is ez jár ajándékba:

Akciófigyelő | 11.000 forint helyett INGYEN adnak egy irtó király Warhammer játékot

 

×