Egy héten keresztül teljesen ingyen lehet bezsákolni egy félelmetesen király és végtelen szórakozást nyújtó Warhammer 40K játékot.

Az Epic Games az elmúlt hetekben egyre magasabb fokozatra kapcsol az ajándékul adott játékait illetőleg, amivel úgy tűnik, hogy nem mostanság fog lejjebb váltani. A legújabb ingyenességükkel például egy kifejezetten remek stratégiával kényeztetnek, ami a világ egyik legismertebb fantasy univerzumában játszódik.

Az Epic ugyanis ezen a héten a Warhammer 40,000: Gladius – Relics of Wart osztogatja mindenkinek, aki felnéz a boltjukba.

A Relics of War az első Warhammer 40,000 univerzumában játszódó, fordulóalapú, négyfrakciós stratégiai játék, amiben az Astra Militarum, Space Marines, Orks vagy Necrons oldalán vonulhatunk véres csatákba. Érdemes is mindet kipróbálni, ugyanis mindegyiknek  saját, egyedi története, játékstílusa és technológiája van. Az újrajátszási faktort még tövább növeli a véletlenszerűen generált világ, a bázis, a város és a seregépítés, illetve a multiplayer lehetőség is, így a barátainkkal vagy idegenekkel együtt fedezhetjük fel a Warhammer 40K izgalmait.

A játékért egyébként általában 11.000 forintot kérnek, de március 16. és 23. között teljesen ingyen be lehet szerezni az Epic Games Store-ban, ami így az akció lejárta után örökre megmarad.

Emellett az Amazon Prime ajándékairól sem érdemes lemaradni:

Akciófigyelő | 7 fantasztikus játékot ad ingyen az Amazon márciusban

 

×