Ezekről az ajándékokról sem érdemes lemaradni!

Megszokhattuk már, hogy az Epic Games Store heti rendszerességű ajándékaihoz hasonlóan a PC-s játékosok havonta az Amazon jóvoltából is szert tehetnek némi ingyen játékra, ez pedig szerencsére 2023-ban sem lesz másképp.

Az Epic-kel ellentétben viszont az Amazon ajándékaira csak azok tarthatnak igényt, akik befizetnek a Prime-ra. Erről azonban fontos tudni, hogy a szolgáltatásnak bár van Gaming része, de alapvetően nem eköré épül. Az előfizetők mindenféle extra Amazonos előnyre tehetnek vele szert, mint például az ingyen szállítás, exkluzív akciók, videós és zenei streaming hozzáférés, könyv és magazinos szolgáltatás, vagy online tárhely. A bezsákolható játékok mindezeken felül kínált extrák csupán, melyet a Prime Gaming mellé csomagolnak mintegy grátiszba.

A Prime Gaminggel így havonta legalább féltucat remek játékkal lehetünk gazdagabbak, melyeket különböző PC-s áruházakban válthatunk be – ami egyúttal azt is jelenti, hogy az előfizetés lemondása után is megmaradnak. Az egészen remek évkezdet után (januárban egy magyar játékot, februárban pedig egy kult-klasszikust adtak) márciusban sem érheti panasz a ház elejét, és bár óriási AAA-s címet nem érdemes remélni, azért így is kiváló szórakozásban lehet részünk.

Az Amazon Prime mellé ugyanis nem kevesebb, mint 7 játékot csomagolnak ajándékba, köztük is egy korszakos mesterművel.

Ez a halhatatlan alkotás pedig nem más, mint a BioWare 1998-as szerepjáték klasszikusának, a Baldur’s Gate feljavított, kissé modernizált kiadása. Az ajándéknak egyébként apropója is van, hisz pont a napokban adott magáról és a megjelenéséről hírt a sorozat harmadik fejezete, amibe 23 évnyi várakozós után idén augusztusban ugorhatnak fejest a játékosok.

Íme az összes ajándék, amit márciusban igényelhetnek a Prime-osok:

  • Baldur’s Gate: Enhanced Edition – március 2-től
  • Adios – március 9-től
  • I Am Fish – március 9-től
  • Faraway 3: Arctic Escape – március 16-tól
  • Book of Demons – március 23-tól
  • Peaky Blinders: Mastermind – március 23-tól
  • City Legends: Trapping in Mirror — Collector’s Edition – március 30-tól

Apró, de fontos változás február óta, hogy az ajándékokat már nem lehet egyszerre és egyben igényelni, hanem hetente – csütörtökönként – válnak elérhetővé. Persze nem kell aggódni vagy sietni, ugyanis a hónap végéig visszamenőlegesen is igényt lehet tartani mindegyikre.

Mindezen túl is várják még extrák a gamereket, hiszen egy a Prime mellé még egy csomó multiplayer játékban beváltható zsákmányt is fel lehet hajtani. Ezeket a Prime Gaming oldalán lehet alaposabban átnyálazni, de egészen biztos, hogy mindenki megtalálja a maga kincsét köztük.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Hazudik, mint a vízfolyás! – Ezt mondta a ChatGPT a legnagyobb magyar videósokról

 

×