Különös ismertetőjel került a hátlapra.

Manapság kifejezetten egysíkúnak tekinthetjük az okostelefonok piacát. Mindkét tábor, az iOS és az Android felhasználók is sokszor vágynak valami újra. A gyártók a telefonok kialakításának megváltoztatásában látják a jövőt, több kihajtható, szétnyitható, netán dinamikusan változó készüléket is láthattunk az elmúlt években. Az Apple még ennél is visszafogottabb, bár a pletykák alapján ők is javában tesztelik már az iPad-iPhone hibridet.

Szerencsére a kínai gyártók minden meg tudják lepni valami aprósággal a felhasználókat. Általában ezeknek az esetek jelentős részében nincs sok gyakorlati haszna, ám felüdülés látni, hogy próbálkoznak. Ezúttal az Oukitel jelentett be egy különleges készüléket, mely egyből egy rekordot is megdöntene.

A gyártó állítása szerint ez a világ leghangosabb okostelefonja!

A készülék lelkét a kínai példányokban gyakran látott MediaTek Helio P90 processzor adja, 8GB RAM-mal és 256 GB ROM-mal megfűszerezve. A hátoldalon találhatunk egy 20 megapixeles éjjellátó és egy 48 megapixeles főkamerát is, míg az előlapon egy 16 megapixeles egység felel a tökéletes szelfikért.

A telefon IP68, IP69K (elmerülés és nagynyomású mosás elleni védelem) és MIL-STD-810H katonai szabvánnyal is rendelkezik. Az Oukitel WP22 hátoldala árulkodik a rekordöntés kísérletéről. 4W wattos hangteljesítménnyel és 125 decibeles hangerővel kecsegtet az egység, reméljük a valóság is ezt fogja mutatni. Az AliExpressen debütáló telefon árát 200 ezer forint környékére lőtte be a gyártó, ám március 20-26 között ennél jóval barátságosabb áron is megszerezhető a különlegesség.

Forrás: HVG

Nincs több kamu? – Nagy változással érkezhet az Android 14

 

×