A küzdelem nem állhat le.

Szerda délelőtt újabb Valorant frissítés érkezett az európai szerverekre. Nagy meglepetést nem okozott, hiszen már a hétvégén felkerült a verzió a PBE tesztszerverekre. Tudtuk, hogy új skinek nem érkeznek, ahogy további változtatásokra sem kellett igazán számítani. Nem véletlenül, hiszen szezonnyitás után vagyunk, Gekko csak pár napja van velünk a Valorant pályáin.

Természetesen a frissítés jelentős része az ügynököt érintette. Több szinten is finomítottak rajta a fejlesztők. A Wingman képessége is sokkal jobban kezeli a magasabban fekvő plantolási lehetőségeket, nem kerüli végig az egész pályát. A képességekkel kapcsolatos VFX és hangeffektek is átdolgozásra kerültek, sokkal jobban kiszúrhatjuk, ha minket vesznek célba Gekko állatkái.

Úgy tűnik, hogy a játék alatt futó anti-cheat is frissült!

A Valorant / Riot Games hivatalos Twitter fiókja jelezte, hogy a védelem is változott. A felhasználók jelentős részénél egy felugró ablak is megerősíti a frissítés tényét, ekkor mindenképp a „Yes/OK” feliratra kell kattintanunk. Amennyiben nemleges választ adunk, akkor képtelenek leszünk elindítani a játékot. Szintén fontos kiemelni, hogy kisebb-nagyobb problémák előfordulhatnak. Ekkor a játék letörlése, majd újratelepítése oldhatja meg ezeket. Ezt a Windows beépített „Programok eltávolítása” felületén is megtehetjük, nem kell külsős segítséget igénybe vennünk. A változások listáját nem ismerjük, de örömteli, hogy folyamatosan fejlődik az amúgy is legjobbnak tartott védelem.

Split után egy másik Valorant pálya is átalakulhat – Nem is kell sokat várni

 

×