Hibákat javítottak benne és új elemeket kapott, egy rövid ideig mégsem kell érte fizetni, de az ingyenesség végén is sokkal kevesebbe kerül.

Nagyon odatették magukat a DICE fejlesztői, hogy megpróbálják visszaszerezni a Battlefield 2042 bugokkal eltékozolt közönségét, és nem csak rövid ideig ingyenessé, hanem nagyon kedvező áron megtarthatóvá is tették a kijavított játékot. A PC Gamer szerint nagyon komoly fejlesztéseken esett át, ami rá is fért, hiszen a 2021-es megjelenése után

a sorozat legtöbbet szidott darabja lett (a Steamen legalábbis biztos).

Azóta megteremtődni látszik a kozmikus egyensúly: rengeteg hibát kijavítottak, a 4. évad megjelenésével hozzáadtak négy új térképet, négy új fegyvert, egy eddig sosem látott könnyű harckocsit és egy erős jelzavaró képességgel rendelkező nyomkövető specialistát.

Forrás: DICE

Ha valamikor, akkor most éri meg adni egy új esélyt a Battlefield 2042-nek, amit március 13-16-ig tettek ingyenesen játszhatóvá a Steamen, vagyis

még két napod van rá, hogy megnézd: tényleg azzá a játékká vált, aminek mindig is vártad.

Ha igen, akkor nagyon nagyvonalú kedvezménnyel veheted meg örökre (ugyancsak március 16-tal bezárólag). A teljes game 70 százalékos kedvezménnyel csak 17,99 euró (7000 forint), az Ultimate Edition 55 százalékkal olcsóbb, így 49,49 euró (19.500 forint).

Ja, és azt láttad, hogy jön az új?

Hivatalos: új Battlefield játékot fejlesztenek – Ezt tudjuk eddig

 

×